• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Symo parasols CHOCK-O-LAT parasol
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Symo parasols CHOCK-O-LAT parasol

CHOCK-O-LAT parasol: design by rock’n roll parasolier Dominique Persoone. Topdesign en topgastronomie verenigd in de lekkerste parasol die u ooit hebt gezien! Sywawa is een merk van hippe design parasols. Top-Chocolatier Dominique Persoone is de verpersoonlijking van heerlijk rockende chocolade. Als deze twee internationale toppers uit Brugge de koppen bij elkaar steken, dan krijg je een lekker mooie parasol. Gastronomisch swingend design, vorm gegeven in de gedaante van de grensverleggende parasol Chock-o-lat. Verrassend en mooi. Topkwaliteit en topdesign. De Chock-o-lat parasol is verkrijgbaar in één kleur en de voet kan men kiezen in een Cube foot, Luna foot of Coupe foot of Rondo foot(zie foto's). Deze Parasols worden op aanvraag gemaakt en kunnen niet teruggestuurd worden.

Ontwerp: Dominique Persoone
Materiaal: Staal - gemetalliseerd en gelakt, symacryl dralon 190g/m²
Maten: 235cm diameter

vorm rond 
type middenmast 
bediening standaard 
gebruik professioneel, particulier
schaduwoppervlakte 4.71 m²
knik systeem Ja
kleur frame inox
mastdiameter 30 mm
materiaal mast Inox 304 - geborsteld
baleinen 8
materiaal baleinen Staal - gemetalliseerd en gelakt
windweerstand 6 Beaufort
stof overtrek symacryl dralon 190g/m²
gewicht 5.0 kg

 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen          

Professionele en kwalitatieve parasols ter bescherming tegen zon en regen. Weer of geen weer, een Symo Parasol laat mensen genieten van hun vrije tijd in een ontspannen sfeer. Al bijna 85 jaar zet Symo Parasols de toon in de wereld van de professionele en kwalitatieve horeca parasols en paraplu’s. De horeca vertrouwt op kwaliteit, maar ook op een uitstekende en snelle service. Met Sywawa Design Parasols hebben we een huismerk dat qua parasol design zijn gelijke niet kent: dat bevestigen de vele Parasol Design Awards. Het enige parasol merk dat het aandurft om een verfrissende parasol design op uw terras te plaatsen.Sywawa Parasols brengt hip design op de parasol markt! Sywawa doet ook beroep op professionele designers om nieuwe en frisse ontwerpen door zijn parasols en paraplu’s te laten waaien.  Sywawa parasols vind je wereldwijd op de leukste plaatsen! Deze Sywawa design parasols maken een groot deel uit van de sfeer op het terras van een hotel, restaurant, brasserie, zwembad of strandbar. CHOCK-O-LAT parasol