• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Van Esch Quattro wandkapstok
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Van Esch Quattro wandkapstok

De Van Esch Quattro wandkapstok ontwerpen van de Britse designer James Irvine hebben zonder uitzondering een krachtige uitstraling. Soms komt die voort uit de specifieke vorm, soms uit eenvoud. Dat is het geval bij Quattro en Sei, een wandkapstok met twee of drie dubbele haken, uitgevoerd in zwart, wit of metallic grijs gepoedercoat staal.

De Quattro wandgarderobe is zo doordacht gemaakt dat je heel goed moet kijken om het principe te ontdekken. Van Esch heeft trouwens een patent op chique en design kapstokken. Deze design wandkapstok is verkrijgbaar in 3 kleuren. Bijpassend kan je de Drip paraplubak en de Dodici kapstok en Sei wandgarderobe bestellen.


Ontwerp: James irvine voor Van Esch
Materiaal: geëpoxeerd staalplaat
Maten: 18h x 25b x 7,5d cm
Kleur: zwart, wit, aluminium 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen     snelle levering

Ontvangen, presenteren en opbergen. Het zijn de drie pijlers waarop van Esch gebouwd is. Want wie goed ontvangen wordt, voelt zich direct welkom. De kantoorinrichting van de entree speelt daarbij een voorname en dus belangrijke rol. Het is dé plek waar particulier of bedrijf zich kan presenteren en onderscheiden, een soort visitekaartje dus. En het is de plek waar bezoekers bijvoorbeeld een jas of tas achterlaten. Van Esch biedt voor iedere entree of ontvangstruimte een passende oplossing. Voor het ontwerp daarvan werkt het bedrijf samen met zowel ervaren als talentvolle ontwerpers uit binnen- en buitenland die de markt perfect aanvoelen. Ze zijn in staat om de collectie voortdurend aan de wensen van de tijd aan te passen. Maatwerk is één van de specialiteiten waardoor van Esch gemakkelijk kan meedenken met interieurarchitecten. De collectie van Van Esch bestaat uit hoogwaardige producten. Van garderobesystemen tot lockers, kapstokken, brochurestandaards tot vitrines, maar ook van spiegels tot sidetables. De tijdloze kantoormeubelen zijn niet alleen geschikt voor kantoren, ziekenhuizen, musea en hotels maar ook voor bij u thuis. Voor het design tekenen een aantal bekende ontwerpers uit binnen- en buitenland. De design meubelen worden wereldwijd verkocht via een netwerk van geselecteerde dealers, waarvan wij mogen deel van uitmaken.Van Esch Quattro wandkapstok