• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Van Esch Sticks round staande kapstok
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Van Esch Sticks round staande kapstok

Van Esch Sticks round staande kapstok springt in het oog door de combinatie van kunststof, aluminium en eikenhout. Sticks Round is een open ontwerp met 12 dubbele haken. Kroon, parapluhouder en voet zijn van aluminium en afgewerkt met witte structuurlak.

 Het designmerk Van Esch heeft een gevoel voor verrassende optrendens. Voor het speels en fascinerende lijnenspel van de Sticks round staande kapstok gebruikte Mia Gammelgaard en Ehlén Johansson eiken naturel en geëpoxeerd staalplaat. De Stricks round kapstok is zo doordacht gemaakt dat je heel goed moet kijken om het principe te ontdekken. Van Esch heeft trouwens een patent op chique en design kapstokken. Deze design kapstok is verkrijgbaar in de Stick round versie en Stick G+ versie. Bijpassend kan je de Sticks wandhaken bestellen bij Brand New Office.

Ontwerp: Mia Gammelgaard en Ehlén Johansson voor Van Esch
Materiaal: geëpoxeerd staalplaat
Maten: 170h x 46,5bcm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen      snelle levering

Ontvangen, presenteren en opbergen. Het zijn de drie pijlers waarop van Esch gebouwd is. Want wie goed ontvangen wordt, voelt zich direct welkom. De kantoorinrichting van de entree speelt daarbij een voorname en dus belangrijke rol. Het is dé plek waar particulier of bedrijf zich kan presenteren en onderscheiden, een soort visitekaartje dus. En het is de plek waar bezoekers bijvoorbeeld een jas of tas achterlaten. Van Esch biedt voor iedere entree of ontvangstruimte een passende oplossing. Voor het ontwerp daarvan werkt het bedrijf samen met zowel ervaren als talentvolle ontwerpers uit binnen- en buitenland die de markt perfect aanvoelen. Ze zijn in staat om de collectie voortdurend aan de wensen van de tijd aan te passen. Maatwerk is één van de specialiteiten waardoor van Esch gemakkelijk kan meedenken met interieurarchitecten. De collectie van Van Esch bestaat uit hoogwaardige producten. Van garderobesystemen tot lockers, kapstokken, brochurestandaards tot vitrines, maar ook van spiegels tot sidetables. De tijdloze kantoormeubelen zijn niet alleen geschikt voor kantoren, ziekenhuizen, musea en hotels maar ook voor bij u thuis. Voor het design tekenen een aantal bekende ontwerpers uit binnen- en buitenland. De design meubelen worden wereldwijd verkocht via een netwerk van geselecteerde dealers, waarvan wij mogen deel van uitmaken. Van Esch Sticks round staande kapstok