Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

ErgoMedic 100-4 met armleuning

€569,00€688,49 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 3-4 weken
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 20592
De Wagner ErgoMedic 100-4 met armleuning in Trevira stof is beschikbaar in verschillende kleuren. De ErgoMedic bureaustoel is met en zonder hoofdsteun verkrijgbaar!
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De Wagner ErgoMedic 100-4 met armleuning beschikt over een driedimensionaal beweegelijk Dondola(*)zitmechanisme

dat het mogelijk maakt om in elke positie comfortabel te werken. Deze ergonomische bureaustoel verlegt de grenzen op het gebied van design, beweging en gezondheid en is een comfortabele en complete bureaustoel mét armleuningen. De flexibele rugleuning uit zachte kunststof volgt bij het achteruit leunen optimaal de zijwaartse beweging en zorgt zo voor extra bewegingsvrijheid - een weldaad voor uw rug. Door die gegarandeerde driedimensionale bewegingsvrijheid: - wordt de wervelkolom optimaal ondersteund; - worden de rugspieren versterkt; - worden de tussenwervelschijven ontlast; - wordt de bloedsomloop op gang gehouden; - wordt vitaliteit en fitheid gestimuleerd. 
 

De ErgoMedic gamma bureaustoelen zijn beschikbaar in een versie met luchtdoorlatende netstoffering of een rugleuning volledig in Trevira stof. 

De Trevira bekleding(65.000 martindale) in stof is van hoogwaardige kwaliteit en geven u het grootste zitcomfort! De ErgoMedic bureaustoel is met en zonder hoofdsteun verkrijgbaar en is met in hoogte verstelbare armleuningen(TW2 armleuningen in hoogte-diepte verstelbaar) uitgerust. U kunt optioneel ook kiezen voor een onderstel in gepolierd aluminium of wielen voor harde vloeren verkrijgen.

(*) De nieuwe generatie van het gepantenteerde Dondola zitmechanisme is nu totaal onzichtbaar ingebouwd tussen de zit en het mechanisme. Het koppelt de starre verbinding met het onderste stoelgedeelte. De driedimensionale beweegelijkheid van het zitvlak verhindert dat de zithouding urenlang onveranderd blijft, ondersteund een permanent dynamisch zitten en activeert de rugspieren, volgens het principe van een oefenbal.


Ontwerp: Peter Wagner
Materiaal: Kunststof, onderstel in aluminium zwart of gepolierd, Trevira bekleding of leder , netweefsel 100% polypropyleen
Zitmaten: 43-52h x 48b x 46d cm
Normen/test: EN 1335, LGA/GS
Technische eigenschappen: Hoge rugleuning met ademende netbespanning en vier elastische dwarsbanden in de hoogte verstelbaar, praktische-ergonomisch gevormd kuip-zitvlak met geïntegreerde zitdiepte en zithoek instelling, Dondola ®-gebaseerde zitvlak en rugleuning(3 dimensionaal zitvlak en rugleuning), Puntsynchroon mechanisme met veerkracht instelling, Design-voetkruis in zwart nylon of optioneel in gepolijst aluminium. 
Gemakkelijke montage.

De gezondste Wagner ErgoMedic 100-1 die ooit heeft bestaan," Wagner definieert de nieuwe stoelen! De focus van de bureaustoelen van Wagner is de belangrijkste vernieuwing: de Dondola ®-verbinding. De sit-in beweging concept biedt voor een gezonde rug en is gedeeltelijk verantwoordelijk voor het succes van de Wagner collectie. Door de unieke beweging van het gewricht WAGNER Dondola ® zitsysteem bureaustoelen * merkbaar bevorderen van de gezondheid van uw rug. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder het toonaangevende vakblad "feiten". 


De medische studie aan de universiteit van Regensburg, onder leiding van professor Grifka brengen revolutionaire resultaten:

  • Afname van pijn in de vrijwilligers met 66% (visuele analoge schaal)
  • Afname van de beperkingen als gevolg van pijn in de rug in het dagelijks leven met 50% (Oswestry Disability Index)
  • Aanzienlijke stijging van het algemeen Wohlbefindensum tot 39% (SF36)
  • Wagner ErgoMedic 100-1 bureaustoel


Wagner kort samengevat:
Wij zijn Wagner, een traditioneel merk dat bureaustoelen produceert en dat zich richt op het welzijn van mensen. De feel-good factor voor ons wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht zijn. Daarom investeren we dagelijks geld en tijd in onderzoek om zo gezond mogelijk te zitten. Dagelijks stellen mensen hoge eisen en scheppen ze hoge verwachtingen aan hun dagelijkse kwaliteit in het leven, wel Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Wij ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven. Tegenwoordig besteden we maximaal tot 14 uur per dag in een zittende positie! 50% van alle Belgen lijden ten minste eenmaal per jaar van pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dit dus een permanente psychologische belasting. Dat is dan het eerste signaal om te gaan voor Wagner welness bureaustoel dat de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner welness stoelen: Wagner AluMedic, Wagner Titan, Wagner W1, Wagner ErgoMedic en vele andere ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen! Wagner ErgoMedic 100-4 bureaustoel