• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BNO Akoestische Phonebooth - Mdd
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Folder:
  • Bestel 2 voor €5.452,05 per stuk en bespaar 5%
  • Bestel 4 voor €5.165,10 per stuk en bespaar 10%
BNO Akoestische Phonebooth - Mdd

Geluiddempend, verhoogt het gehoor bij telefoongesprekken, visuele en akoestische privacy. Akoestische Phonebooth - Mdd verbetert het comfort van alle werknemers.

Telefoongesprek zonder gestoord te worden, maximale concentratie of een teleconference in alle rust? Onze akoestische kantoorcabines voldoen aan de behoeften van moderne ruimtes. Om creativiteit naar uw kantoor te brengen met een alternatief voor een echt privéruimte. Wat is het effect? Het gevoel van tevredenheid en verhoogde efficiëntie op de werkvloer.

Stille zones in veeleisende, drukke kantoren - Mdd akoestische cabines presteren goed in de meest dynamische ruimtes. Dankzij de compacte constructie en de ergonomische vorm van een telefooncel, werkt Mdd Phonebooth zelfs in een kleine ruimte. De akoestische cabine zorgt voor ruimte voor gesprekken en creëert een ideale omgeving, bovendien garandeert ze de beste privacy en garanties in een lawaaierige open ruimte.

Geluidsisolatie - optimale geluidsreflectie en absorptiewaarden

Wandvulling, vervaardigd in overeenstemming met Sonic-technologie, beschikt over klasse A-geluidsabsorptie, de hoogste klasse in zijn categorie. Het zorgt voor geluidsreductie tot 37 dB (de zogenaamde akoestische isolatie). Een dergelijke kantoorcabine bouwt bescherming tegen de geluiden van buitenaf en voorkomt ook het nagalmfenomeen binnenin. Het creëert optimale omstandigheden voor privégesprekken. Het ventilatiesysteem ondersteunt bovendien de akoestiek in de pod.

Levering en professionele installatie zijn inbegrepen!

Ontwerp: BrandNewOffice

Materiaal: 

1. Bovenpaneel:
* buitenkant - MDF 28 mm, gelakt, kleur: zwart
* binnenkant - 12 mm gestoffeerd spaanplaat, kleur: LDS27 - zwart, tweepunts
 verlichting, twee stille fans
2. Lichaam - spaanplaatframe, aan beide zijden gestoffeerd
3. Plank - MDF-plaat 28 mm, gelakt, afmetingen:
 1070x388x28x28 mm, kleur: zwart
4. Mediabox - 2x230V + 1xUSB + 1xUSB type C
5. Draaiknop - gepoedercoat staal, kleur: zwart
6. Deur - gehard glas 8 mm, helder
7. Onderrand:
* buitenkant - MDF 28 mm, gelakt, kleur: zwart
* binnenkant - 18 mm spaanplaat, tapijt, kleur: grafiet
Maten : 118,4b x 109,2d x 221,7h cm
Kleur: zie bijlage


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  

Officina en BNO zijn een merknaam van Brand New Office dat steeds in voorraad is in ons centraal magazijn. De kantoormeubelen van Officina worden binnen de 2 weken opgebouwd op de plaats van gebruik en de BNO stoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-5 werkdagen. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met deze Officina kantoormeubelen kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten kasten, bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met dressoir zijn beschikbaar. Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergaderstoelen of gewoon stoelen voor bij u thuis of in de Horeca. Deze stoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design. Bovendien zijn ze ook nog onklopbaar in prijs! Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving!
BNO Akoestische Phonebooth - Mdd