• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziChandelier hanglamp
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziChandelier hanglamp

Opvallende lichtoplossing

De BuzziSpace BuzziChandelier hanglamp, an de Belgische fabrikant BuzziSpace is een opvallende lichtoplossing! Maak een statement met je verlichting door te kiezen voor de BuzziChandelier. Een eigentijdse kijk op de klassieke kroonluchter. De perfecte manier om sfeer toe te voegen aan uw kamer met kunstzinnige schaduwen en zacht geluid.

BuzziChandelier creëert een gewaagd brandpunt terwijl akoestische zachtheid aan een ruimte wordt toegevoegd.

Deze hedendaagse versie van de Moorse lantaarn is een nieuwe manier om sfeer toe te voegen met kunstig licht en schaduwen. Deze hangende lichtbron kan worden gebruikt als een unieke ontwerpverklaring of in veelvouden voor toegevoegde romantiek. BuzziChandelier is een ideale ontwerpverklaring en akoestische oplossing voor kantoren, restaurants, hotels en meer.

Bij NeoCon presenteerde BuzziSpace zijn printmogelijkheden

op BuzziFelt, met de introductie van twee nieuwe afwerkingsopties met een marmeren look: Carrara en Emperador. BuzziChandelier is nu verkrijgbaar met een effen of geperforeerde kap.

Deze BuzziChandelier designlamp in vilten afwerking

BuzziChandelier is een ideale design statement en akoestische oplossing voor kantoren, restaurants, hotels, instellingen, woningen en nog veel meer. De akoestische hanglampen bestaan in een maat maar in verschillende Felt kleuren of de GOLD printed Felt kleur. De standaard kabellengte meet 200cm, maar optioneel kan u kiezen voor een kabellengte van 500cm. Deze kroonluchter van BuzziSpace is  een design van Sas Adriaenssens. Anders stoffen zijn verkrijgbaar op aanvraag

Ontwerp: Sas Adriaenssens voor BuzziSpace
Materiaal: 100% gerecycleerde vilt stof(7.000 M).
Maten: Ø 78 x h 75cm
Licht: 220-240V 50/60Hz Class 1 2G11 tting, Max. 55 W 
Kleur: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. BuzziSpace BuzziChandelier hanglamp