Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Afi stapelbare stoelen in fineer multiplex

€255,00€308,55 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 15 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21854
Ontworpen met de grootste aandacht voor details en vervaardigd met het beste vakmanschap - Mdd Afi stapelbare stoelen in fineer multiplex!
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Ontworpen met de grootste aandacht voor details en vervaardigd met het beste vakmanschap - Mdd Afi stapelbare stoelen in fineer multiplex is het ultieme antwoord op een veelzijdige stoel.

Het aanpassingsvermogen aan de specificiteit van de omgeving maakt het een voor de hand liggende keuze voor hotels, medische centra, restaurants, kantoren, maar ook voor woningen en openbare ruimtes. De rugleuning is ontworpen met het oog op comfort. Afi houten stoel omhelst de gebruiker in een delicate grip en zorgt voor een stabiele zithouding.

De gepoedercoate zwarte matte afwerking van het frame helpt de Afi design stoel naadloos op te gaan in elk interieur en benadrukt de prachtige vorm. Zowel de zitting als de rugleuning zijn gemaakt van fineer multiplex verkrijgbaar in twee ingetogen eiken tinten.

Deze stoelen zijn beschikbaar met of zonder armleuningen. Afi stapelbare stoelen brengt het concept van minimalisme over, ondersteund door de hoogwaardige materialen, waardoor de band met het Scandinavische design zeker niet toevallig is.

Ontwerp:Gudmundur Ludvik voor Mdd
Maten: 49b x 53d x 79,4h cm, met armleuning: 57b x 53d x 79,4h cm - zithoogte: 45cm
Materiaal: Multiplex fineer in eiken tinten, metaal gepoedercoate matte afwerking.

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Mdd Afi stapelbare stoelen in fineer multiplex