• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Ergonomic bureau en hoekbureau verstelbaar
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Ergonomic bureau en hoekbureau verstelbaar

De Mdd Ergonomic bureau en hoekbureau verstelbaar maakt dynamisch werken mogelijk! U kunt de werkhoogte trapeloos manueel verstellen van 62cm naar 82cm. De Mdd Ergonomic bureaus zijn de desks voor de toekomst! Dit ergonomisch bureau van Mdd kan u instellen voor zowel kleinere als grotere personen. Wenst u later het bureau in te stellen voor een andere persoon, dan kan u zonder enig probleem het bureau manueel verstellen. Al de kabels van uw telefoon of computer kunnen netjes weggewerkt worden met de kabelgoten of u heeft zelfs een optie om een Mediabox met plugin's en stopcontacten te laten inbouwen in uw bureau.

Mdd Ergonomic bureau is beschikbaar in maar liefst 8 kleuren en de poten kunnen gekozen worden in aluminium en zwart of aluminium gepolierd. U kan de Ergonomic bureaus verkrijgen in een versie met een vast bureau of een manueel in hoogte verstelbaar bureau. Dit gamma is beschikbaar in maten gaande van 120 tot 180cm  in zowel rechte bureaus als Haaksbureaus. Vele opstellingen zijn mogelijk met deze kantoormeubelen! Brand New Office kan alles van Mdd aanbieden omdat we 'Premium dealer' van deze systeemmeubel fabrikant zijn.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de MDD kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw ergonomisch bureau en werk binnen 15 werkdagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. 

Ontwerp: MDD
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl.
Maten recht bureau: 120/140/160/180b x 80d x 62/82h cm, haaks bureau: 160/180l x 100/120b x 62/82h cm
Kleur: wit, wengé, beuk en eik

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen   

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Ergonomic bureau en hoekbureau verstelbaar