Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Mito Archiefkast met glas

€922,00€1.115,62 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 15 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 20130
Mdd Mito Archiefkast met glas zijn beschikbaar in donker of lichte Esdoorn met houten of glazen deuren.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De Mdd Mito Archiefkast met glas is een creatie van de Italiaanse architect Simone Bernocchi 

dat opvalt door het strakke uiterlijk en het karakteristieke contrast tussen de melamine hout in Esdoorn en de glazen deuren. De Mito archiefkasten zijn op veel manieren te combineren en passen zich aan uw situatie aan. De kasten van de Mito kantoormeubelen hebben opbergkasten met schuifdeuren, archiefkasten met hangmappensysteem, hoge houten archiefkasten met houten draaideuren of glazen deuren, dressoirs en lage archiefkasten in hun gamma.

Met al deze Mito opbergkasten van Mdd kan u al uw dossiers netjes opbergen. De Mito systeemcomponenten zijn op veel manieren te combineren en passen zich aan uw situatie aan. Dit kantoormeubelsysteem heeft de doordachte eenvoud en sierlijke allure van een moderne architectonische constructie. 

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de MITO kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw MITO bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.
    
Design: 
Simone Bernocchi  voor MDD
Materiaal: Melamine hout (38mm), Aluminium voeten, doorzichtig glas.
Maten: Archiefkast melamine/glas 166cm: 91b x 41d x 166h cm
Kleur: Esdoorn donker/licht 

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Mito Archiefkast met glas