• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Twin vrijstaande scheidingswand
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Twin vrijstaande scheidingswand

Deze Mdd Twin vrijstaande scheidingswand verbetert de communicatie op de werkvloer

doordat de werkplekken flexibel aangepast kunnen worden aan diverse toepassingen. Men kan het vlakke, ononderbroken werkoppervlak onderverdelen in een gewenste configuratie op basis van de dagelijkse behoeften.

Deze Twin scheidingswanden van Mdd

kunnen verkregen worden in twee hoogtes en dit in verschillende stoffen kleuren. Deze unieke scheidingswanden kunnen gebruikt worden op de OGI en YAN meubelsystemen, maar zijn evengoed universeel. U kunt kiezen tussen twee verschillende hoogtes: 35cm boven het bureau of 50cm boven het bureau!

Het verschil met de SONIC scheidingswanden is dat de afwerk met een tussenband in plastieken afwerking is en dat ze enkel dienen als scheidingswand en niet als geluidsdemper.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de uw kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw kantoormeubilair en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: Mdd
Maten: 77,7l x 35/50b x 4,6d cm 
Materiaal: stof, plastiek

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 

  Vraag ons u op te bellen
Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd denken na over de behoeften van onze klanten en voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubelen van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd meubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten, toonbanken voor ontvangstruimtes of kasten: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! "

Mdd Twin vrijstaande scheidingswand