• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Office & Co Boekenkasten
Levertijd 4 weken levertermijn
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Office & Co Boekenkasten

De Office & Co Boekenkasten bieden organisatie en de nodige ruimte voor uw kantoor of zelfs bij u thuis. Deze moduleerbare kast heeft een standaard hoogte van 211,5cm hoogte en kan telkens verlengd worden met aanbouwkast van telkens 60 cm. De bibliotheekkast van Office & Company kan optioneel voorzien worden met een achterwand en op aanvraag zelfs van deuren. Indien u de boekenkast niet voorziet van een achterwand moet deze steeds aan de muur bevestigd worden.

In een advocatenkantoor, een notariaat, de bibliotheek, deze kast verkrijgbaar in het wit en wengé past overal! Deze kantoormeubelen hebben een levertermijn van ongeveer 4 weken worden en transportvrij geleverd vanaf 750€ goederenwaarde. Onze professionele monteurs bouwen bovendien deze design meubelen (BeNeLux) op plaats van gebruik en nemen alle kartons en plastieken weer mee(vanaf 1500€ netto goederenwaarde). Uw boekenkast of bibliotheekkast professioneel geplaatst zoals op de foto's! Indien u een andere opstelling wenst mag u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Ontwerp: Office & Co
Materiaal: Melamine E1 spaanplaat,
Maten standaard module: 63L x 39,5D x 211,5H cm, aanbouw module: 60L x 39,5D x 211,5H cm
Kleur: wit, wengé
2 jaar kwaliteitsgarantie

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  
Office and Company, jong en dynamisch Italiaans bedrijf, actief in de sector van meubelen en kantoormeubelen. Zij creëren vormen en bureaus die functeel zijn en de nodige ergonomie bevatten,  kortom een bijzondere relatie die mensen bindt aan hun vitale werkruimte. Door hun keuze voor eenvoudige en moderne design kantoormeubelen willen ze hun verhaal van de perfecte werkomgeving overdragen aan de eindklant. We geloven dat mensen beter werken als vergadertafels, bureaus, toonbanken, kasten, scheidingswanden, ladeblokken goed zijn ontworpen en opgebouwd. Ze denken niet alleen na over het design, maar ook over de beweging, de concentratie, de relatie en de kwaliteit van het leven! De meeste Office & Co design meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit wil zeggen dat ze een korte levertermijn hebben van ongeveer 10 werkdagen. Dus een snelle levering van kantoormeubelen bestaat nog steeds! De bekendste merken van Office & Co zijn de Capital directiebureau's, Diplomat directiebureau's, Rex evolution bureau's, Versus bureau, en natuurlijk hun operatieve bureau's waarmee bureau-eilanden gemaakt kunnen worden, de Line receptiebalie en Hello Toonbanken. Office & Co Boekenkasten