• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Sitland Skate bureaustoel met Sanitized®-stof resistente superbacteriën
Levertijd +- 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sitland Skate bureaustoel met Sanitized®-stof resistente superbacteriën

Sitland Skate bureaustoel met Sanitized®-stof resistente superbacteriën technologie - de actieve stoel met een attitude!


Skate bureaustoel is de evolutie van onze collectie, de innovatieve bureaustoel met een zwaaisysteem geïntegreerd in de stoel dat balans kan bieden aan degenen die het gebruiken. De rugleuning van de stoel is ontworpen door Bertolini - Ferrarese en Scagnellato die zich hebben laten inspireren door de beweging van het skateboard. Met deze Skate design bureaustoel wilden de ontwerpers vorm geven aan een stoel die zich aanpast aan de lichaamsbewegingen, actief en dynamisch met hoge functionele prestaties.

"Skateboarden is een vorm van expressie waarmee je vrij in ruimtes kunt leven.
Schaatsen betekent zelfstandig handelen in de ruimte door balans en oriëntatie te bewaren. "

Specificaties:

- Verstelbare zithoogteverstelling in 360°
- Zitting met geïntegreerd en gepatenteerd 3D-systeem voor zijdelingse oscillatie, zitkussen in klasse 1IM vlamvertragend geïnjecteerd schuim
- 3D-bewegingsvergrendelingshendel voor de stoel
- Rugsteun met geïntegreerd en gepatenteerd 3D-oscillatiesysteem
- Vergrendelingshendel voor oscillatie van de rugleuning
- In hoogte verstelbare lendensteun
- Rugleuning van polyamide

Skate is ontworpen met zorg voor het milieu.

De 85% van de betrokken leveranciers zijn lokale aanbieders: een keuze die Made in Italy promoot en de CO2-uitstoot in het milieu vermindert. De hoge kwaliteit van de materialen maakt de stoel tot een duurzaam product dat aan het einde van zijn levensduur eenvoudig kan worden gedemonteerd en gerecycled.

Skate is perfect voor op kantoor en voor het thuiskantoor dankzij het minimale ontwerp.

U kunt kiezen voor een bureaustoel zonder armleuning of uit verschillende soorten armleuning: in hoogte verstelbaar of 3D verstelbaar voor het beste comfort.

Welzijn op 360 ° - Skate bevordert het fysieke welzijn.

De 3D-beweging van de stoel volgt het lichaam van de gebruiker en houdt deze actief, stimuleert de spieren en zorgt voor een perfect comfort zonder enige aanpassingen. De rugsteun van Skate is ontworpen op het principe van het skateboard: het T-vormige element dat de zwenkwielen met de zitting verbindt, zorgt ervoor dat dit zich aanpast aan de bewegingen van de gebruiker. Het zwaaiende systeem van Skate home'office bureaustoel laat de rug toe om alle bewegingen van de gebruiker te volgen, waardoor hij van elke beperking wordt bevrijd, maar op dezelfde manier een correcte houding wordt verleend.

Skate bureaustoel met Sanitized®-stof resistente superbacteriën technologie een keuze voor uw gezondheid!


Tegenwoordig kan elk van onze keuzes meer dan ooit van invloed zijn op onze gezondheid en die van de mensen om ons heen. Active Plus is het antwoord op de behoeften van de moeilijke historische periode die we doormaken. Een exclusieve Sanitized® gecertificeerde coating met duurzame hygiënische bescherming tegen bacteriën en geurvorming. Dankzij de Sanitized®-behandeling is Active Plus de beste keuze voor kantoren en openbare ruimtes, maar ook voor thuis. Active Plus is Sitland-stof met antimicrobiële Sanitized®-technologie.

Deze technologie beschermt permanent tegen ziektekiemen. Antimicrobiële additieven die in weefsels worden verwerkt, zijn effectief tegen veel bacteriën. Dankzij Sanitized® antimicrobiële technologie verdedigt Active Plus zichzelf ook tegen antibiotica-resistente superbacteriën zoals SRAM (Methicilline-resistente Staphylococcus Aureus) en VRE (Enterococcus Vancomycine-resistent). De antimicrobiële behandeling met Sanitized® biedt 24 uur per dag bescherming, zelfs tussen reinigingsbeurten in.

Active Plus is een 100% gerecycled, vlamvertragend polyesterweefsel, dat met succes grote internationale brandbaarheidstests heeft doorstaan. Met 100.000 Martindales-torens en de hoogste slijtvastheid presenteert het zich als een duurzame en resistente stof, de optimale keuze voor openbare ruimtes of intensief gebruik.

Active Plus is een product dat 100% gemaakt is in Italië en gemaakt is van 100% gerecycled polyester, wat een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot of minder impact op het milieu garandeert. De Sanitized®-behandeling verbetert ook de duurzaamheid van het materiaal, verlengt de levenscyclus en vermindert textielafval. Active Plus is gecertificeerd volgens Oeko-Tex® STANDARD 100. Deze norm garandeert dat elk onderdeel van dit artikel veilig is voor mens en milieu aangezien het is getest op schadelijke stoffen.

Ontwerp: Sitland 
Maten: zie foto bijlage voor maten.
Materiaal: polyamide, active stof - nylon.
Specificaties: zie boven in de tekst

Sitland is de eerste Italiaanse fabrikant van bureaustoelen en kantoormeubelen in openbare ruimten. Hun kantoormeubilair wordt ontworpen door bekende en gerenommeerde designers van over de hele wereld. De productie van hun design meubelen gebeurt in Italië zelf, en daar mogen ze best trots op zijn. Sinds 1977 werd het internationale prestigieus merk Sitland geconsolideerd in een onderzoek naar de techniek en de technologie van de toekomst. Hierdoor moesten ze constant hun grenzen verleggen en zijn ze sinds kort met hun nieuw ambitieuze Sit & Mouve gamma begonnen. Sitland staat voor ergonomisch zitten, functionele meubelen, Eco-friendly kantoormeubelen en esthetische producten met een onweerstaanbaar design! Bovendien produceren ze kantoormeubelen die aandacht en respect voor het milieu hebben op het gebied van eco-compatibiliteit. Dit italiaanse Topmerk is gespecialiseerd in ergonomische bureaustoelen, directie bureaustoelen, zetels en canapées voor uw ontvangstruimte, akoestische zitoplossingen, vergaderstoelen of conferentiestoelen en nog veel meer. Sitland is een geliefd merk bij het publiek die hun kantoorinrichting een speciale design toets willen geven! Brand New Office is officiële verdeler van het merk voor de BeNeLux.

Sitland Skate bureaustoel met Sanitized®-stof resistente superbacteriën technologie