• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
ULTOM Bengentile toonbanken recht
Levertijd 6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
ULTOM Bengentile toonbanken recht

De Ultom Bengentile toonbanken hebben een mogelijke combinatie van lineaire en gebogen elementen, waardoor oneindig aantal configuraties mogelijk zijn.

Door de flexibiliteit van het balie-systeem kunt u extra beschikbare ruimte creëren of transformeren. De Bengentile ontvangstbalie geeft u uw organisatie een positieve uitstraling en ziet er niet alleen goed uit maar is ook heel praktisch. U kan naast onze standaard melamine of gelakte kleuren, ook op aanvraag, zelf u kleuren kiezen. Optioneel kan u kiezen om de receptiebalie af te werken met en klapdeur. Ze onderscheidt zich door ronde, rechte en gekleurde vormen in de kantooromgeving, waardoor er gevoelige, ongewone en stimulerende emoties plaatsvinden.

De ronde balie van Ultom kan ook gecombineerd worden met de rechte stukken. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Ultom Bengentile kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw toonbanken en werk binnenkort in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Ultom ontvangstbalie is de perfecte representatie van uw bedrijf!


Ontwerp: L.Marcolin voor ULTOM
Materiaal: Staal met aluzilver poedercoating, enkellaags veiligheidsglas 8mm, E1-spaanplaat met  gelakeerde laag, frontpanelen in MDF en Multiplex, kabeldoorvoer
Maten recht hoog: 120/160/180b x 63d x 106h cm
Maten recht laag: 
160/180b x 80d x 73h cm 


Alle kantoormeubelen van Ultom worden gemaakt binnen het bedrijf zelf, met de traditionele machines voor de bewerking van hout bijgestaan door de meest moderne en geavanceerde computergestuurde apparatuur. Ultom werkt alleen met de beste experts ambachtslieden en voor alle grondstoffen schenkt men bijzondere aandacht voor de kwaliteit en hun oorsprong. De design meubelen worden ook milieubewust gekozen en dit altijd in overeenstemming met de Europese regelgeving die betrekkingheeft tot de kwaliteit en de veiligheid. De volgende kantoormeubelen verdelen wij bij Brand New Office: toonbanken, kasten, ergonomische bureaus, ladeblokken, rekken, bibliotheken, directiebureaus, bureau eilanden en of receptiebalies. De bekendste artikels van Ultom zijn, de Isotta bureaus, Friday bureaus, Modi directie bureaus en de Twist toonbanken! Ultom Bengentile toonbanken