• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
ULTOM Twist ontvangstbalie rond
Levertijd 6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
ULTOM Twist ontvangstbalie rond

Doorslaggevend: de eerste indruk met Ultom Twist ontvangstbalie! Toon uzelf van uw beste kant - al vanaf het eerste moment. Met het Twist baliesysteem van Ultom geeft u uw organisatie een positieve uitstraling. De Twist ontvangstbalie ziet er niet alleen goed uit maar is ook heel praktisch, zelfs aan kabeldoorvoeringen is gedacht in elk bureau. De gestreepte frontpanelen zijn stuk voor stuk met de hand gepolijst en gelakt door de ervaren experts ambachtslieden. Deze toonbanken zijn beschikbaar in gestreepte kleuren die voor de nodige frivoliteit zorgen, of gewoon in één gelakte kleur waardoor de balie iets zakelijker overkomt.

Of u nu kiest voor de rechte, gebogen of halfhoge uitvoering, Twist is enorm veelzijdig en duurzaam. Bijpassend kasten zijn de Ultom Isotta kasten. De architectuur bestaat uit inrichtingselementen gewijd aan de receptie op kantoor voor één persoon of meerdere personen, archivering en recreatie. De Twist toonbank onderscheidt zich door ronde en gekleurde vormen in de kantooromgeving, waardoor er gevoelige, ongewone en stimulerende emoties plaatsvinden. 

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Ultom Twist kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw toonbanken en werk binnenkort in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Twist ontvangstbalie is de perfecte representatie van uw bedrijf!

Ontwerp: L.Marcolin voor ULTOM
Materiaal: Staal met aluzilver poedercoating, enkellaags veiligheidsglas 8mm, E1-spaanplaat met  gelakeerde laag, frontpanelen in MDF en Multiplex, kabeldoorvoer
Maten recht hoog: 160/180b x 63d x 106h cm
Maten gebogen hoog: 163b x 63d x 106h cm 
Maten recht laag: 
160/180b x 63d x 73h cm 
Maten gebogen laag: 190b x 63d x 73h cm 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
    Vraag ons u op te bellen   

Alle kantoormeubelen van Ultom worden gemaakt binnen het bedrijf zelf, met de traditionele machines voor de bewerking van hout bijgestaan door de meest moderne en geavanceerde computergestuurde apparatuur. Ultom werkt alleen met de beste experts ambachtslieden en voor alle grondstoffen schenkt men bijzondere aandacht voor de kwaliteit en hun oorsprong. De design meubelen worden ook milieubewust gekozen en dit altijd in overeenstemming met de Europese regelgeving die betrekkingheeft tot de kwaliteit en de veiligheid. De volgende kantoormeubelen verdelen wij bij Brand New Office: toonbanken, kasten, ergonomische bureaus, ladeblokken, rekken, bibliotheken, directiebureaus, bureau eilanden en of receptiebalies. De bekendste artikels van Ultom zijn, de Isotta bureaus, Friday bureaus, Modi directie bureaus en de Twist toonbanken!

ULTOM Twist ontvangstbalie rond