• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziSkin Printed geluidsabsorberende wandbekleding
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziSkin Printed geluidsabsorberende wandbekleding

Fleur uw muren op met een BuzziSkin Printed geluidsabsorberende wandbekleding!

Personaliseer uw muur met BuzziSkin Printed en verbeter tegelijkertijd de akoestiek in uw ruimte. Dit design muurbehang is gemaakt uit geluidsabsorberende materialen, deze gewaagde muurafdekking helpt hoge tonen in een ruimte te verminderen.

De zelfklevende achterkant maakt de installatie erg gemakkelijk terwijl het kleefbaar oppervlak de mogelijkheid biedt om een ruimte te personaliseren met notities en afbeeldingen. Fleur eenvoudig hoeken en ruimtes op met een snufje creativiteit. Kies de marmerprint voor een verfijnde look, het beton voor een meer urban vibe of ga uit je dak met één van de groene of camouflageprints - één ding is zeker, deze prints geven leven aan uw kantoor, Homeoffice, entreehal, horecazaak of in uw interieur!

De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Anders stoffen zijn verkrijgbaar op aanvraag. 

Bijkomende informatie:

We raden af om BuzziSkin Printed te installeren het plafond, de vloer of glazen oppervlakken. BuzziSkin
Printed is niet geschikt als stof voor een zitvlak want dat zal wel donzig worden.
Behandel het oppervlak vooraf met een primer op waterbasis, aanbrengen op de BuzziSkin Printed voor optimale hechtingsresultaten.
BuzziSkin Printed kan niet op vinyl of enig ander geplastificeerd oppervlak worden aangebracht.


Ontwerp: Sas Adriaenssens voor BuzziSpace
Materiaal: 100% gerecycleerde vilt stof
Maten: Zie bijlage
Kleur: Zie bijlage

In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. De meeste bekende producten van het belgische topmerk zijn de Buzziblinds, Buzziscreens, Buzzicactus en Buzziland wanden. Brand New Office is officiële verdeler voor de Benelux. Voor meer informatie kan u beroep doen op onze professionele adviseurs.

BuzziSkin Printed geluidsabsorberende wandbekleding