• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Lean on kledinghangers
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Lean on kledinghangers

Cascando Lean on kledinghangers: Gebruikmakend van de zuiverheid van de vorm en de kwaliteit van de materialen, de elegante Lean on kledinghangers zijn een mooi aanvulling op uw kantoormeubilair. Voor de mooiste garderobes: de Lean on kledinghangers uit RVS rondstaal van Cascando kan je verkrijgen in een voordelige set van 4 stuks. 

Ontwerp: Cascando
Maten: 26h x 42b cm
Materiaal: RVS Rondstaal

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Lean on kledinghangers