• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Round 20 paraplubak
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Round 20 paraplubak

De Cascando Round 20 paraplubak is gemaakt van geanodiseerd aluminium met een stabiele stalen basis. Met een verwijderbare magnetische druppelvanger de verwijderbare magnetische druppelvanger, gemaakt van zwart rubber, is eenvoudig schoon te maken. Het concept Round 20 van Cascando heeft verschillende systeemdoelen die perfect aan uw eisen aansluiten. Deze paraplubak van Cascando is snel leverbaar.

Ontwerp: Robert Bronwasser
Maten: 50h x 21b x 55d cm
Materiaal: aluminium, staal

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Round 20 paraplubak