• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Standin paraplubak
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Standin paraplubak

Het heldere ontwerp en de combinatie van gepolijst aluminium en mat zilvergrijs geeft Cascando Standin paraplubak zijn eigen identiteit. Standin heeft een verwijderbare magnetische lekbak die zorgt voor eenvoudige reiniging.De Cascando Standin paraplubak is beschikbaar in gepolijst aluminium. Laat uw kantoor originaliteit uitstralen met de Standin paraplubak.

Het concept Standin van Cascando heeft verschillende systeemdoelen die perfect aan uw eisen aansluiten. Strakke vormgeving en de combinatie van gepolijst aluminium en mat zilvergrijs geven Standin paraplubak een eigen identiteit. Met een afneembare, magnetische druppelschaal, die eenvoudig reinigen garandeert. De Standing paraplubak is snel leverbaar bij Brand New Office!

Ontwerp: Onno de Knegt & Peter van de Water
Maten: 56h x 24b x 24d cm
Materiaal: aluminium, staal

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Standin paraplubak