Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Standin paraplubak

€274,00€331,54 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 8-10 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 20556
De Cascando Standin paraplubak is beschikbaar in gepolijst aluminium. Laat uw kantoor originaliteit uitstralen met de Standin paraplubak.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Het heldere ontwerp en de combinatie van gepolijst aluminium en mat zilvergrijs geeft Cascando Standin paraplubak zijn eigen identiteit.

Standin heeft een verwijderbare magnetische lekbak die zorgt voor eenvoudige reiniging.De Cascando Standin paraplubak is beschikbaar in gepolijst aluminium. Laat uw kantoor originaliteit uitstralen met de Standin paraplubak.

Het concept Standin van Cascando heeft verschillende systeemdoelen die perfect aan uw eisen aansluiten. Strakke vormgeving en de combinatie van gepolijst aluminium en mat zilvergrijs geven Standin paraplubak een eigen identiteit. Met een afneembare, magnetische druppelschaal, die eenvoudig reinigen garandeert. De Standing paraplubak is snel leverbaar bij Brand New Office!

Ontwerp: Onno de Knegt & Peter van de Water
Maten: 56h x 24b x 24d cm
Materiaal: aluminium, staal

Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Standin paraplubak