• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Interstuhl Every bureaustoel EV25R Light
€489,00 €289,00
(€349,69 Incl. btw)
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Interstuhl Every bureaustoel EV25R Light

Interstuhl Every bureaustoel EV25R Light:

Veel mensen komen in de huidige situatie liever niet in een winkel, maar willen wel graag producten bij een specialist kopen. Met Interstuhl bieden we producten aan om een esthetische en ergonomische invulling te kunnen geven aan bijvoorbeeld een thuiswerkplek.
Samen met jouw adviserende expertise in huis, is het nu het juiste moment om te starten met het volgende: New Every #Buy local actie!* 

Vanuit onze groene fabriek in Duitsland is er speciaal een New Every model ontwikkeld (EV25R), zodat hij voldoet aan de hoge ergonomische standaarden van de ideale thuiswerkstoel.

De Interstuhl Every bureaustoel met zwart frame is bij Brand New Office de best verkochte stoel aller tijden. Deze ergonomische stoel is speciaal gemaakt voor thuiswerk en dit actiemodel van Interstuhl hebben wij dan ook in voorraad zodat hij direct leverbaar is!

De Everyis1 bureaustoel straal moderne ergonomie en een representatief design uit. Hij is uitgerust met een rugleuning in fijne netbespanning en heeft een autolift-synchroomtechniek. 

Specificaties EV25R:
– draaistoel met autolift-synchroontechniek
– zitting zwart gestoffeerd i.c.m. een grijze bies aan de zijkant (MH01 resp. MH41)
– rugleuning met zwarte netbespanning
– voetkruis kunststof zwart
– zitdiepteverstelling
– in hoogte verstelbare lendensteun
– 2D armleggers (in hoogte en breedte verstelbaar)
– universele wielen
– gemonteerd geleverd


Ontwerp: Sven von Boetticher
Materiaal: kunstof of aluminium onderstel, netbespanning, zitting zwart gestoffeerd i.c.m. een grijze bies aan de zijkant (MH01 resp. MH41)
Zitmaten:  42-53h x 49b x 43d cm
Winnaar: Der Blaue Engel
Technische eigenschappen: – draaistoel met autolift-synchroontechniek
– zitting zwart gestoffeerd i.c.m. een grijze bies aan de zijkant (MH01 resp. MH41)
– rugleuning met zwarte netbespanning
– voetkruis kunststof zwart
– zitdiepteverstelling
– in hoogte verstelbare lendensteun
– 2D armleggers (in hoogte en breedte verstelbaar)
– universele wielen
– gemonteerd geleverd
Duurzaamheid: 98% recyclebaar
Normen/test: EN 1335, LGA/GS, DIN 14001
Gemonteerd geleverd. 


Bekende ontwerpen van Interstuhl zijn: Interstuhl Silver, Interstuhl Every, Interstuhl Movy, Interstuhl Kinetic, Interstuhl Yos, Interstuhl Goal, Interstuhl Silver, Interstuhl Vintage, Interstuhl Hero, Interstuhl Airpad en nog vele andere. Mensen besteden tegenwoordig veel tijd zittend. Dit vereist het hoogste niveau van expertise in de vervaardiging van stoelen. "Kennis van zitten: het voordeel van Interstuhl" is ons motto. Wij zijn een Duits bedrijf, dat hoge kwaliteit stoelen voor kantoren en gebouwen ontwikkelt, die wij over de hele wereld verkopen. Onze producten worden gekenmerkt door een uitzonderlijk design, uitstekende ergonomie, state-of-the-art technologie en een hoge mate van milieubewustzijn. Het is van vitaal belang voor ons om onze kennis te doen gelden op alle gebieden van werk en leven en om een grote brede collectie te ontwikkelen: voor elk gebruik, in elke prijsklasse, van de receptie naar de directiekamer. Op de volgende pagina’s tonen wij u de moeite die we doen om de perfecte stoel te maken. Elk goed idee volgt de juiste inspiratie, maar inspiratie begint niet alleen bij de gedachte. We willen zien, voelen, horen en ruiken; we willen verrast worden, om nieuwe perspectieven te ervaren en ons goed te voelen. We willen ecologisch en ethisch handelen. Alle activiteiten van Interstuhl hebben tot doel mensen te inspireren. Onze zitoplossingen vergemakkelijken het werk, reflecteren waardering en verrijken het leven. Onze producten leveren knappe prestaties en zitplezier in het bijzonder. Dit doel wordt bereikt door middel van een duidelijk engagement voor de Duitse engineering en technische perfectie; een totaal begrip van esthetiek en de eis om milieubewust te handelen. Daarom ontwikkelen we zitoplossingen die overtuigen door middel van prestaties en zitplezier.

Interstuhl Every bureaustoel EV25R Light: