• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Interstuhl MOVYis bureaustoel zwart
€1.043,00 €599,00
(€724,79 Incl. btw)
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Interstuhl MOVYis bureaustoel zwart

Interstuhl MOVYis bureaustoel zwart met netbespanning: tijdloze vormgeving, voortreffelijk comfort en innovatieve techniek: het synchroom mechanisme met Body-float-effect biedt de Movy bureaustoel van Interstuhl rug ondersteunende zittechniek. Het gevoel dat u krijgt door dit Body-float-effect is een zwevende gewichtloosheid. MOVYis3 staat voor een zitcomfort dat meestal alleen ervaren wordt in de eerste klasse. Net als elke andere Interstuhl stoel, zijn de vorm, functie en ergonomie allen gericht op het verstrekken van een echt goed zitten ervaring. De opties die deze ergonomische stoel biedt zijn een zitdiepte-en verstelbare lendensteun en een voetkruis in kunststof. Deze bureaustoel heeft wielen die universeel zijn, dus te gebruiken voor harde of zachte ondergronden! 

Kies voor ergonomische bureaustoel MOVYis3 van Interstuhl met behulp van de modernste techniek! De Movy bureaustoel is een creatie van Andreas Krob en Joachim Brüske voor Interstuhl en is snel leverbaar. Dit alles voor een onklopbare prijs. Contacteer ons in verband met de beschikbaarheid van andere kleuren.
  
Ontwerp: Andreas Krob en Joachim Brüske
Materiaal:
Era stoffen bekleding (100% polyester), 98% recycleerbaar, kunststof voetkruis
Maten: 43-55h x 46b x 46d cm
Technische eigenschappen:
body float synchroonmechanisme, individuele lichaamsinstelling,mechanische zitdieptevering, Zitdiepte- en verstelbare lendensteun, 3D-armleggers in hoogte-breedte 
Duurzaamheid: 98% recyclebaar
Normen/test: EN 1335, LGA/GS, DIN 14001  
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen
snelle levering   

Bekende ontwerpen van Interstuhl zijn: Interstuhl Silver, Interstuhl Every, Interstuhl Movy, Interstuhl Kinetic, Interstuhl Yos, Interstuhl Goal, Interstuhl Silver, Interstuhl Vintage, Interstuhl Hero, Interstuhl Airpad en nog vele andere. Mensen besteden tegenwoordig veel tijd zittend. Dit vereist het hoogste niveau van expertise in de vervaardiging van stoelen. "Kennis van zitten: het voordeel van Interstuhl" is ons motto. Wij zijn een Duits bedrijf, dat hoge kwaliteit stoelen voor kantoren en gebouwen ontwikkelt, die wij over de hele wereld verkopen. Onze producten worden gekenmerkt door een uitzonderlijk design, uitstekende ergonomie, state-of-the-art technologie en een hoge mate van milieubewustzijn. Het is van vitaal belang voor ons om onze kennis te doen gelden op alle gebieden van werk en leven en om een grote brede collectie te ontwikkelen: voor elk gebruik, in elke prijsklasse, van de receptie naar de directiekamer. Op de volgende pagina’s tonen wij u de moeite die we doen om de perfecte stoel te maken. Elk goed idee volgt de juiste inspiratie, maar inspiratie begint niet alleen bij de gedachte. We willen zien, voelen, horen en ruiken; we willen verrast worden, om nieuwe perspectieven te ervaren en ons goed te voelen. We willen ecologisch en ethisch handelen. Alle activiteiten van Interstuhl hebben tot doel mensen te inspireren. Onze zitoplossingen vergemakkelijken het werk, reflecteren waardering en verrijken het leven. Onze producten leveren knappe prestaties en zitplezier in het bijzonder. Dit doel wordt bereikt door middel van een duidelijk engagement voor de Duitse engineering en technische perfectie; een totaal begrip van esthetiek en de eis om milieubewust te handelen. Daarom ontwikkelen we zitoplossingen die overtuigen door middel van prestaties en zitplezier. Interstuhl MOVYis bureaustoel zwart