• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Shanghai vaas - nieuwe kleuren
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Shanghai vaas - nieuwe kleuren

De gefacetteerde Kartell Shanghai vaas die van de bodem naar de top lijkt op een wervelwind straalt energie en licht uit. De Shanghai vaas is een creatie van Mario Bellini voor de Italiaanse topfabrikant Kartell. Dergelijke breking van kristal, fragmenten in wisselende schaduwen en gloed, geven aanleiding tot onregelmatige geometrische vormen. De Shanghai vaas geeft veelvormige en veelkleurige charme zoals de oorspronkelijke naam van de stad aangeeft. Een vaas net zo mysterieus als de naam al doet vermoeden. Shanghai weet de aandacht te trekken die hij verdient! Deze design vazen van Kartell zijn nu ook bestelbaar in twee nieuwe kleuren: koper en goud. De kristallen vazen van Kartell Shanghai kan u ook bestellen bij Brand New Office! Haal vandaag nog uw design vaas Shanghai in huis!

Ontwerp: Mario Bellini, 2014
Maten: 44h x 35d cm.
Materiaal: PMMA
Kleur: koper en goud
Geschikt voor buitengebruik.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen       

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Shanghai vaas