• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Mobiele functionele kast
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Mobiele functionele kast

De Mdd Mobiele functionele kast is de perfecte mobiele bar,. Deze mobiele bar is beschikbaar drie kleuren: wit , antraciet of aluminium. Deze verrijdbare kast is tegelijk mobiel en elegant en kan gebruikt worden als koffiebar, als kast voor projectie of gewoon als opslagkast. Deze mobiele kast is perfect inzetbaar in de kantoorwereld, in uw winkelzaak of zelfs op beurzen. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw mobiele kast en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: Mdd
Materiaal: basis van melaminehars, matgelazen bovenblad, afsluitbare deuren, besteklade en vergrendelbaar.
Maten: 119hx 55b x 57d cm
Gedemonteerd geleverd.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen 


Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd denken na over de behoeften van onze klanten en voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubelen van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd meubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten, toonbanken voor ontvangstruimtes of kasten: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Mdd Mobiele functionele kast