• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Office & Co Diplomat vergadertafel - bureau
Levertijd 4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Office & Co Diplomat vergadertafel - bureau

"Office & Co Diplomat vergadertafel - bureau" staat synoniem voor soberheid en onderscheiding met de nodige elegantie en luxe. De strakke lijnen van deze design tafel is de essentie van dit ontwerp. Het Office & Co bureau verrijkt uw werkruimte met warme materialen zoals hout en en dit in twee verschillende kleuren: wengé en notelaar.

Optioneel kan u een verticale kabelgoot en een kabeldoorgang in aluminium verkrijgen. Het werkblad van deze robuuste tafel is 200 of 220cm lang met een breedte van 100cm. U kan de tafel ook gebruiken als eetkamertafel bij u thuis of zelfs in de Horeca. Deze kantoormeubelen worden binnen de 4 weken geleverd, en transportvrij geleverd. Onze professionele monteurs bouwen bovendien deze design meubelen (BeNeLux) op plaats van gebruik en nemen alle kartons en plastieken weer mee(vanaf 1500€ netto goederenwaarde).

Uw bureau professioneel geplaatst zoals op de foto's! Indien u een andere kleur of opstelling wenst mag u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Ontwerp: Office & Co
Materiaal: Melamine E1 spaanplaat, chroom
Maten bureau: 200 of 220L x 100D x 73H cm
Kleur: notelaar, wengé
2 jaar kwaliteitsgarantie

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  
Office and Company, jong en dynamisch Italiaans bedrijf, actief in de sector van meubelen en kantoormeubelen. Zij creëren vormen en bureaus die functeel zijn en de nodige ergonomie bevatten,  kortom een bijzondere relatie die mensen bindt aan hun vitale werkruimte. Door hun keuze voor eenvoudige en moderne design kantoormeubelen willen ze hun verhaal van de perfecte werkomgeving overdragen aan de eindklant. We geloven dat mensen beter werken als vergadertafels, bureaus, toonbanken, kasten, scheidingswanden, ladeblokken goed zijn ontworpen en opgebouwd. Ze denken niet alleen na over het design, maar ook over de beweging, de concentratie, de relatie en de kwaliteit van het leven! De meeste Office & Co design meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit wil zeggen dat ze een korte levertermijn hebben van ongeveer 20 werkdagen. Dus een snelle levering van kantoormeubelen bestaat nog steeds! De bekendste merken van Office & Co zijn de Capital directiebureau's, Diplomat directiebureau's, Rex evolution bureau's, Versus bureau, en natuurlijk hun operatieve bureau's waarmee bureau-eilanden gemaakt kunnen worden, de Line receptiebalie en Hello Toonbanken. "Office & Co Diplomat vergadertafel - bureau"