• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Office & Co Hello toonbank
Levertijd 4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Office & Co Hello toonbank

Office & Co Hello toonbank: de ontvangsthal is de eerste ruimte die de persoonlijkheid en het imago van een onderneming weerspiegelt: de ronde Hello ontvangstbalie geeft een indruk van sfeer en van geraffineerde functionaliteit. Hello balie is een set van afgeronde elementen die de ontvangstruimte in een kantoor of elders bepalen. Deze ruimte is belangrijk: het is namelijk het eerste contact met je klant of bezoek en dus het 'visitekaartje' van uw onderneming.

De formaliteit speelt ook een belangrijke rol in het beeld dat de receptie doorgeeft aan bezoekers. De mooie ronde lijnen, grote oppervlakken en verschillende hoogtes voldoen aan alle eisen van de operatoren. U kan kiezen tussen een hoge balie van 168,7cm en een lage toonbank van 184cm lang. Deze design receptiebalie van Italiaanse kwaliteit heeft optioneel ook kabeldoorvoeren zodat alle kabels netjes weggewerkt kunnen worden, en zijn afgewerkt met een glazen blad.

De balie is beschikbaar in vele kleuren en kunnen binnen de 20 werkdagen geleverd worden. Laat uw entree schitteren met de HELLO toonbank van Office & Co! Deze kantoormeubelen worden transportvrij geleverd vanaf 750€ netto. Onze professionele monteurs bouwen bovendien deze design meubelen (BeNeLux) op plaats van gebruik gratis op vanaf 1500€ en nemen alle kartons en plastieken weer mee. Uw bureau professioneel geplaatst zoals op de foto's! Indien u een andere kleur of opstelling wenst mag u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Ontwerp: Office & Co
Materiaal: Melamine van 18mm, chroom
Maten : 168,7L x 100D x 110H cm Lage toonbank: 184L x 117,6D x 72H cm
Kleur: notelaar, wengé, aluminium of wit.
2 jaar kwaliteitsgarantie

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  
Office and Company, jong en dynamisch Italiaans bedrijf, actief in de sector van meubelen en kantoormeubelen. Zij creëren vormen en bureaus die functeel zijn en de nodige ergonomie bevatten,  kortom een bijzondere relatie die mensen bindt aan hun vitale werkruimte. Door hun keuze voor eenvoudige en moderne design kantoormeubelen willen ze hun verhaal van de perfecte werkomgeving overdragen aan de eindklant. We geloven dat mensen beter werken als vergadertafels, bureaus, toonbanken, kasten, scheidingswanden, ladeblokken goed zijn ontworpen en opgebouwd. Ze denken niet alleen na over het design, maar ook over de beweging, de concentratie, de relatie en de kwaliteit van het leven! De meeste Office & Co design meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit wil zeggen dat ze een korte levertermijn hebben van ongeveer 20 werkdagen. Dus een snelle levering van kantoormeubelen bestaat nog steeds! De bekendste merken van Office & Co zijn de Capital directiebureau's, Diplomat directiebureau's, Rex evolution bureau's, Versus bureau, en natuurlijk hun operatieve bureau's waarmee bureau-eilanden gemaakt kunnen worden, de Line receptiebalie en Hello Toonbanken. Office & Co Hello toonbank