• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Sitland Mesh Line bureaustoel met stof resistente superbacteriën
Levertijd +- 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sitland Mesh Line bureaustoel met stof resistente superbacteriën

De Sitland Mesh Line bureaustoel met stof resistente superbacteriën en een rugleuning in 3-D Mesh dat zeer resistent en comfortabel is!

Deze Mesh Line bureaustoel is ontworpen om je rug te sparen en is een toonbeeld van design en ergonomie. De Sitland stoel heeft een synchroonmechanisme dat blokkeerbaar is in 4 posities met een in hoogte verstelbare hoge rugleuning uit 3-D Mesh stof en een polypropyleen gestel in het zwart. Door de gestoffeerde zitting van polyurethaanschuim 'comfort air' is de zitting vervormbaar en enorm comfortabel. Het onderstel bestaat uit zwart nylon met versterkte stalen kegel.

Optioneel kan u een onderstel verkrijgen afgewerkt in chroom, een in diepte verstelbare zitting, wielen voor harde vloeren en armleggers in diepte en hoogte verstelbaar. Let op, deze ergonomische bureaustoel heeft standaard geen armleggers! Werk in de beste omstandigheden op kantoor dankzij Sitland Mesh Line van Sergio Bellin.

Specificaties:

  • synchroonmechanisme blokkeerbaar: instelbaar op lichaamsgewicht
  • ergonomische rugleuning in hoogte verstelbaar
  • rugleuning i3-D Mesh
  • stof resistente superbacteriën
  • Optioneel: verstelbare armleuningen(hoogte en diepte), verstelbare zitting, chroom onderstel, wielen voor harde vloeren.

Mesh Line bureaustoel met Sanitized®-stof resistente superbacteriën technologie een keuze voor uw gezondheid!


Tegenwoordig kan elk van onze keuzes meer dan ooit van invloed zijn op onze gezondheid en die van de mensen om ons heen. Active Plus is het antwoord op de behoeften van de moeilijke historische periode die we doormaken. Een exclusieve Sanitized® gecertificeerde coating met duurzame hygiënische bescherming tegen bacteriën en geurvorming. Dankzij de Sanitized®-behandeling is Active Plus de beste keuze voor kantoren en openbare ruimtes, maar ook voor thuis. Active Plus is Sitland-stof met antimicrobiële Sanitized®-technologie.

Deze technologie beschermt permanent tegen ziektekiemen. Antimicrobiële additieven die in weefsels worden verwerkt, zijn effectief tegen veel bacteriën. Dankzij Sanitized® antimicrobiële technologie verdedigt Active Plus zichzelf ook tegen antibiotica-resistente superbacteriën zoals SRAM (Methicilline-resistente Staphylococcus Aureus) en VRE (Enterococcus Vancomycine-resistent). De antimicrobiële behandeling met Sanitized® biedt 24 uur per dag bescherming, zelfs tussen reinigingsbeurten in.

Active Plus is een 100% gerecycled, vlamvertragend polyesterweefsel, dat met succes grote internationale brandbaarheidstests heeft doorstaan. Met 100.000 Martindales-torens en de hoogste slijtvastheid presenteert het zich als een duurzame en resistente stof, de optimale keuze voor openbare ruimtes of intensief gebruik.

Active Plus is een product dat 100% gemaakt is in Italië en gemaakt is van 100% gerecycled polyester, wat een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot of minder impact op het milieu garandeert. De Sanitized®-behandeling verbetert ook de duurzaamheid van het materiaal, verlengt de levenscyclus en vermindert textielafval. Active Plus is gecertificeerd volgens Oeko-Tex® STANDARD 100. Deze norm garandeert dat elk onderdeel van dit artikel veilig is voor mens en milieu aangezien het is getest op schadelijke stoffen.

Ontwerp: Sitland 
Maten: zie foto bijlage voor maten.
Materiaal: polyamide, active stof - nylon.
Specificaties: zie boven in de tekst

Over het merk

Sitland is de eerste Italiaanse fabrikant van bureaustoelen en kantoormeubelen in openbare ruimten. Hun kantoormeubilair wordt ontworpen door bekende en gerenommeerde designers van over de hele wereld. De productie van hun design meubelen gebeurt in Italië zelf, en daar mogen ze best trots op zijn. Sinds 1977 werd het internationale prestigieus merk Sitland geconsolideerd in een onderzoek naar de techniek en de technologie van de toekomst. Hierdoor moesten ze constant hun grenzen verleggen en zijn ze sinds kort met hun nieuw ambitieuze Sit & Mouve gamma begonnen. Sitland staat voor ergonomisch zitten, functionele meubelen, Eco-friendly kantoormeubelen en esthetische producten met een onweerstaanbaar design! Bovendien produceren ze kantoormeubelen die aandacht en respect voor het milieu hebben op het gebied van eco-compatibiliteit. Dit italiaanse Topmerk is gespecialiseerd in ergonomische bureaustoelen, directie bureaustoelen, zetels en canapées voor uw ontvangstruimte, akoestische zitoplossingen, vergaderstoelen of conferentiestoelen en nog veel meer. Sitland is een geliefd merk bij het publiek die hun kantoorinrichting een speciale design toets willen geven! Brand New Office is officiële verdeler van het merk voor de BeNeLux.

De Sitland Mesh Line bureaustoel met stof resistente superbacteriën