• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
ULTOM Modi dressoir
Levertijd 6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
ULTOM Modi dressoir

De elegante Ultom Modi dressoirs zijn een bureaucombinatie op het allerhoogste niveau. Melamine, gelakt melamine of fineer houten deuren onderstrepen de kwaliteit van dit meubelsysteem. Het is mogelijk om de Modi lage kasten in verschillende kleuren te verkrijgen; van Zebrano hout tot Wengé hout of een in fineer afgewerkte dressoirs. De Modi dressoirs zijn met hun lengte van 170 - 270cm ideaal voor het directiekantoor. U kan kiezen tussen een kleine dressoir 170cm, een midden dressoir 220cm of een breed dressoir van 270cm.

Hieronder kan u een aantal foto's terugvinden die dat duidelijker maken. De Modi lage kasten hebben op de zijkant de mogelijkheid om zaken in op te bergen, u kan het zelfs gebruiken als boekenrek! Ultom MODI bureaus is een bureau met een klassieke uitstraling die het verleden niet vergeet, maar wel met een knipoog naar de toekomt door zijn moderne en minimalistische afwerking!

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Ultom Modi kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw bureaus en werk binnenkort in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: L.Marcolin, Boccato-Gigante-Zambusi voor ULTOM
Materiaal: hoogwaardig melamine of fineer
Maten kleine dressoir :170b x 45d x 84h cm, midden dressoir: : 220b x 45d x 84h cm, brede dressoir: 270b x 45d x 84h cm  
Kleur: zwart melamine, Wengé melamine, Zebrano melamine, zwart mat gelakt, wit mat gelakt, fineerhout 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

Alle kantoormeubelen van Ultom worden gemaakt binnen het bedrijf zelf, met de traditionele machines voor de bewerking van hout bijgestaan door de meest moderne en geavanceerde computergestuurde apparatuur. Ultom werkt alleen met de beste experts ambachtslieden en voor alle grondstoffen schenkt men bijzondere aandacht voor de kwaliteit en hun oorsprong. De design meubelen worden ook milieubewust gekozen en dit altijd in overeenstemming met de Europese regelgeving die betrekkingheeft tot de kwaliteit en de veiligheid. De volgende kantoormeubelen verdelen wij bij Brand New Office: toonbanken, kasten, ergonomische bureaus, ladeblokken, rekken, bibliotheken, directiebureaus, bureau eilanden en of receptiebalies. De bekendste artikels van Ultom zijn, de Isotta bureaus, Friday bureaus, Modi directie bureaus en de Twist toonbanken!

Ultom Modi dressoirs