• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Flexxible lectuurhouder Single klein
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Flexxible lectuurhouder Single klein

Een hartelijk ontvangst begint bij uw entree met de Cascando Flexxible lectuurhouder. De chique uitstraling van gepolijst aluminium maken van de Flexxible single lectuurhouder klein van Cascandoeen perfecte vervolmaking van uw kantoorinrichting. Op de 4 brochurehouders kan u folders van A4 formaat opzetten. De panelen van Flexxible single van Cascando kunnen zowel schuin als horizontaal worden geplaatst. Daardoor is Flexxible lectuurhouder klein te gebruiken als brochurehouder en als boekenrek. De stalen voet zorgt daarbij voor optimale stabiliteit.

Ontwerp: Onno De Knegt
Maten: 103h x 30b x 35d cm
Materiaal: gepolijst aluminium, aluzilver gecoat metaal

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Flexxible lectuurhouder