• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Leaf brochurehouder
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Leaf brochurehouder

De Cascando Leaf brochurehouder bevat vier panelen om tijdschriften of brochures op te zetten. Deze brochurestandaard Leaf van Cascando is gemaakt van MDF en aluminium. Vier heldere planken  van deze lectuurhouder presenteren uw catalogi en tijdschriften op een presentabele manier. Aan de entree, op de beurs, aan de point of sale, in de showroom, de brochurestandaard Leaf van Cascando kan het allemaal!

Ontwerp: Robert Bronwasser
Maten: 190h x 96bcm
Materiaal: Aluminium en MDF
Kleur: warm grijs
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering 
  
 
 

Cascando is een hip Nederlands designmeubelmerk waarvan de collectie vooral innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires omvat. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw zelfs in uw Horeca-zaak.Of het nu gaat om het creëren van een elegant thuiskantoor, een opvallende entree of een stijlvolle look in de vergaderzaal de collectie van Cascando zorgt er voor dat de werkplek inspireert en klopt tot in de details. Cascando is een perfect merk voor Brand New Office om mee samen te werken omdat wij staan voor kwaliteit en dus hoogwaardige interieurproducten.Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Brand New Office verdeelt Cascando voor de BeNeLux regio en is officiële verdeler. De bekendste artikelen van het nederlandse designmerk zijn de Bamboo kapstok, het Flow gamma, de Hangon wandhaken en de Velvet bijzettafels. Met deze kantoormeubelen kan uw kantoorinrichting design en kwaliteit laten uitstralen. Cascando Leaf brochurehouder