• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Ovo toonbank klein
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 2 voor €1.036,45 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 4 voor €981,90 per stuk en bespaar 10%
Mdd Ovo toonbank klein

De Mdd Ovo toonbank klein is multifunctioneel en geschikt voor kleinere kantoren en beuzen. Door de lage ontvangstbureau is het gemakkelijk om te communiceren met uw collega's of cliënten. Ovo toonbank biedt een lage ovale tafel dat multifunctioneel is en een duidelijk beeld weerspiegelt van uw kantoor. U kan kiezen tussen twee kleuren(Cocao en Wengé) en twee mogelijke opstellingen(een links of rechtse opstelling van de lage tafel). De Ovo toonbanken van Mdd bestaan uit E1 spaanplaat met een melaminelaag van 28mm en daarop een gepoederlakt metaal met veiligheidsglas van 9mm. In de achterkant van de toonbank is er nog voldoende ruimte om zaken in de zijkasten op te bergen. 

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Ovo kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Ovo toonbanken en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp:
MDD 
Materiaal:
E1 spaanplaat met melaminelaag(28mm), gepoederlakt metaal met plexiglas, veiligheidsglas(9mm)
Maten: 155b x 87d x 115h cm
Kleur: Cacao, Wengé
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Ovo toonbank klein