• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Basic Open kast Dubbel van 218cm hoog
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Basic Open kast Dubbel van 218cm hoog

Met de Mdd Basic Open kast Dubbel van 218cm hoog gamma heeft een enorme ruimte om boeken, ordners of andere zaken in te klasseren. De Basic open archiefkasten zijn prachtig afgewerkt in gecoat melamine en zijn maar liefst beschikbaar in negen verschillende kleuren zoals: beuk, eik, wengé, berk, cacao, wit, aluminium, antraciet en walnoot ! Deze open opbergkasten van 183cm hoog kunnen ook ingezet worden als bibliotheekkasten. De Basic Open kasten van de topfabrikant MDD bestaat in verschillende maten en breedtes bij Brand New Office. Deze kantoormeubelen zijn snel beschikbaar en worden in minder dan 15 werkdagen geproduceerd! Deze rekken of kasten hebben de doordachte eenvoud en sierlijke allure van een moderne constructie. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Basic kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw design kantoormeubilair en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.demonteerd geleverd.  
           
Ontwerp:
MDD
Materiaal: Melamine hout
Maten: 100/120b x 43d x 218h  cm
Kleur: beuk, eik, wengé, berk, cacao, wit, antraciett, aluminium en walnoot
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen   

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.Mdd Basic Open kast Dubbel van 218cm