• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Round 20 Delta frame vestiaire
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Round 20 Delta frame vestiaire

De Cascando Round 20 Delta frame vestiaire uit de bekroonde Round 20-serie van Cascando kan worden voorzien van kledinghangers en spiegels of brochurehouders(enkel op aanvraag). Staanders uit MDF, zijn leverbaar in wit. De buizen van de modulaire kapstok Round 20 bestaan uit geanodiseerd aluminium. Leverbaar in diverse breedtematen en ze zijn ook koppelbaar. De bijpassende kledinghangers kan u ook onder deze rubriek vinden.
 
Ontwerp: Robert Bronwasser
Maten: 166h x 40/80/100/120/160b x 59d cm
Materiaal: Aluminium en MDF 
Winnaar; Reddot design award 2006
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering      
   
  
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Round 20 Delta frame vestiaire