• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Impuls vergadertafel
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Impuls vergadertafel

De Mdd Impuls vergadertafel is het systeem dat zich qua design en prijs van de rest onderscheidt. Deze kantoormeubelen van de topfabrikant MDD hebben een aluminium profiel in het zwart of wit, kunnen gekozen worden in een melamine versie in wel 4 kleuren:eik, wengé wit of zwart. De Impuls conferentietafels en hun contrast tussen zwart, wit frame en verschillende houtskleuren vormen de stijl van dit meubelsysteem.

Met Impuls, van fabrikant MDD, creëert u moeiteloos representatieve, maar ook efficiënte en ruimtebesparende werplekken zonder compromissen qua uitstraling of kwaliteit. Deze systeemcomponenten van Impuls kunnen veelzijdig worden gecombineerd en aangepast. Met Impuls creëert u moeiteloos representatieve, maar ook effeciënte en ruimtebesparende vergaderplekken zonder compromissen qua uitstraling of kwaliteit. U kan de aanbouwtafels veelzijdig combineren en uitbereiden zoveel u maar wilt. Optioneel kan u kiezen voor een Mediabox waardoor u uw Pc of laptop direct aan uw bureau kan aansluiten. U kan uw kantoor of Home'Office geheel inrichten met Impuls, in dit gamma heeft u de volgende systeemcomponenten: Impuls bureaus in melamine of glas, lage kasten en dressoirs tot zelfs een Impuls vergadertafel.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Impuls kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw IMPULS bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.


Ontwerp:  
Małgorzata Graczyk
Maten: 240b x 140d x 76h, aanbouw: 120b x 140d x 76h cm
Materiaal: E1-spaanplaat(12mm), gepoedercoated metalen stelvoeten(glanzend).
Kleur: Wengé, Eik, Wit.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen   

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt." Mdd Impuls vergadertafel