Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Kide barkruk

€340,00€411,40 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 20 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 20116
Ondarreta Kide barkruk is een sta-kruk met een speciaal design die ontworpen werd door Jean Louis Iratzoki . Deze barkruk is beschikbaar in verschillende kleuren.
  • Koop 4 voor €312,80 per stuk en bespaar 8%
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Het mooie en speciale design van de Ondarreta Kide barkruk is een ontwerp van Jean Louis Iratzoki voor de Baskische fabrikant Ondarreta. De sta-kruk is ideaal voor beurzen, keukens, bistro's(Horeca-zaken), kantoren of koffie corners. Zijn stabiele frame van gestraald chroom en de markante zitting van polyurethaan geven uw gasten het beste mogelijke zitcomfort.

Het frame van de tabouret Kide wordt standaard geleverd in glanzend gepolierd chroom, maar kan ook optioneel met een mat chroom frame gekozen worden. De Ondarreta Kide zitkruk is bovendien in hoogte verstelbaar tussen 57-75cm. U heeft de mogelijkheid om deze design sta-kruk in verschillende kleuren te bestellen bij Brand New Office.

Ontwerp: Jean Louis Iratzoki 
Maten vast: 67-85h x 36b x 40d cm
Zitmaat: 57-75 cm
Materiaal: polyurethaan en gestraald chroom(mat of glanzend)

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen         

Ondarreta is toegewijd aan het minimaliseren van de impact op het milieu en de zorg van een uitgebreid en duurzaam beheer door de keuze van materialen, methoden en processen die minimale risico's hebben voor ons milieu. Dit alles komt tot uiting in de nieuwe strategische lijnen van Ondarreta door een kracht die heeft geleid tot het behalen van het Environmental Management Standard, om nog meer resultaten op dit vlak te boeken. Met deze filosofie in het achterhoofd heeft Ondarreta in zijn volledige ontwerpproces, die gaat vanaf het moment van inspiratie tot de uiteindelijke presentatie, deze dynamische principes gehanteerd op de waarden van ecologie en duurzaamheid. Ondarreta haar gamma bevat de volgende elementen: de Bob krukken, Bob stoelen, Bob tafels, Alo stapelbare stoelen, Mikado stoelen, Noa sledestoel en Noa barkrukken, Miss stoel, Mister barkruk, Kide barkruk, Flay kruk, Ant kruk, Chico sta-kruk, Logo tafels, Don stoelen en de Boomerang stoel. Ondarreta Kide barkruk