Waarom een zwart professioneel bureau kiezen voor uw kantoor?

  • Geplaatst op
  • Door Mike De Coster
Waarom een zwart professioneel bureau kiezen voor uw kantoor?

Bent u op zoek naar een nieuw bureau voor uw kantoor of home office? Als u denkt aan een zwart professioneel bureau, vindt u bij Brand New Office een ruim assortiment. Onze experts gaan dieper in op wat de kleur zwart betekent voor kantoorinrichting in het algemeen, en voor designmeubilair in het bijzonder.

 

De symboliek van de kleur zwart

 

De symboliek rond de kleur zwart neemt verschillende – en zelfs tegengestelde – vormen aan. Zwart was en is nog steeds een kleur die men in verband brengt met de minder fijne dingen van het leven, zoals rouw, duisternis en verdriet. Maar vandaag symboliseert zwart net zo goed elegantie en soberheid. In de opvattingen van Feng Shui (de Chinese kunst om de levensruimte in harmonie in te richten) staat zwart zelfs voor respect, kracht en bescherming.

 

In het beste geval wordt zwart gebruikt in combinatie met andere kleuren. Een overdaad aan zwart kan een drukkende sfeer veroorzaken. Men kan dus gerust (met mate) zwarte verf gebruiken voor muren, maar bij voorkeur liever niet voor het plafond, want dat laat de ruimte kleiner lijken.

 

Als we het over meubilair hebben, leent zwart zich goed voor een hedendaagse stijl. Zwarte elementen verlenen de ruimte een moderne en verfijnde aanblik.

 

 

Zwart-wit, de winnende combo voor een moderne inrichting

 

Zwart en wit zijn de contrasterende kleuren bij uitstek. Wanneer ze goed uitgebalanceerd samengaan brengen ze licht en volume. Veel hedendaags designmeubilair is vandaag uitgevoerd in het zwart. Wit en andere lichtere kleuren gebruikt men dan voor de muren de vloer en de andere elementen. Een zwart professioneel bureau en lichte muren leveren samen een werkplaats met mooie contrasten op. Zo komen de andere kleuren nog beter tot hun recht.  

 

 

Een zwart professioneel bureau kiezen: de Brand New Office-selectie

 

Als teken van elegantie en finesse, leent een zwart bureau zich uitstekend voor een modern en stijlvol kantoor. Het is de kunst om het mooi te integreren in de ruimte. Een zwart professioneel bureau is bijvoorbeeld prima geschikt als directiebureau. In de collectie hoogwaardige zwarte bureaus van Brand New Office zal u zeker een exemplaar op maat van uw werkruimte vinden.

 

U wilt een zwart professioneel bureau kopen, maar u aarzelt nog met welke kleuren en accessoires u uw kantoor verder kunt inrichten? Aarzel niet om contact op te nemen met de specialisten van Brand New Office. Zij verstrekken u graag persoonlijk advies.