• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Trunk desk scheidingswand
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Trunk desk scheidingswand

Vergeleken met traditionele, gemonteerde scheidingswanden, biedt de Cascando Trunk desk scheidingswand een flexibele manier om privacy te creëren. Als je je moet concentreren, plaats je de Trunk akoestische wand gewoon op je bureau. En wanneer je je werkruimte opnieuw wilt openen, leg je het gewoon weer op de vloer. In de Trunk desk scheidingswand kan u ook memo's, tijdschriften en persoonlijke bezittingen opbergen.

Deze akoestische scheidingswand is gemaakt van een hoogwaardige Camira stof bestaande uit 100% polypropyleen.  De Trunk desk van Cascando werd gemaakt door Robert Bronwasser. Andere kleuren en stoffen zijn mogelijk op aanvraag!
 
Ontwerp: Robert Bronwasser
Maten: zie afbeelding
Materiaal: Camira stof, leder
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Trunk desk scheidingswand