Een optimale en smaakvolle hotelinrichting? Kies voor Brand New Office

  • Geplaatst op
Een optimale en smaakvolle hotelinrichting? Kies voor Brand New Office

Baat je een hotel of bed & breakfast uit, dan wil je uiteraard het allerbeste voor je klanten. Als je gasten toekomen op een locatie met een smaakvolle hotelinrichting komen ze sneller tot rust en kunnen ze volop genieten van hun welverdiende vakantie. Ook zakenlui die mogen overnachten in een gezellige kamer en van een drankje kunnen genieten in een hippe, moderne lobby met leuke en comfortabele fauteuils komen vast en zeker terug. We geven je graag enkele tips voor een optimale en goede hotelinrichting.

Tips om je lobby of receptie aan te kleden

Een goede hotelinrichting begint bij de lobby of receptie. Dat is immers de eerste plek waar je gasten terechtkomen. Zoals iedereen weet is een goede indruk cruciaal dus is het des te belangrijker dat alles goed zit vanaf het moment dat je gasten toekomen.

 

Om te beginnen moet je nadenken welke richting je wil uitgaan met je hotelinrichting. Wat receptiebalies en toonbanken betreft, zit je bij Brand New Office alvast goed indien je een zeer moderne en strakke stijl verkiest. Lichte kleuren en strakke lijnen vormen de boventoon.

 

Uiteraard moeten je gasten ook kunnen zitten in de lobby. Zij het om even te wachten op een taxi of om te genieten van een glas bier of wijn: iedereen zit graag comfortabel. In onze stoelencollectie vind je een zeer uiteenlopend gamma aan zetels, poefen, zitzakken en zitbanken. Je vindt er vooral strakke en moderne exemplaren terug die perfect passen bij een trendy toonbank. Al is zelfs met zo’n toonbank een antiek aandoende sofa een mogelijkheid. Het is zelfs een leuke extra bij je hotelinrichting. Een Chesterfield Original zitbank wordt sowieso het pronkstuk van je lobby!

 

 

Tips om je kamers in te richten

Ook in de kamers wil je een goede indruk op je gasten maken. Naast een comfortabel bed is een praktische tafel met bijhorende stoel onontbeerlijk in elke hotelkamer. Je hoeft daarom niet de duurste stoel te kiezen, maar ga zeker voor een mooie en klassevolle designstoel.

 

Veel mensen lezen ’s avonds nog een boek voor ze gaan slapen. Een nachtlampje is dus zeker geen overbodige luxe. In de webshop van Brand New Office vind je tafellampen in veel verschillende stijlen. De lampen van Kartell of Design of Love zijn echte kunstzinnige pareltjes die de aandacht van je gasten zeker zullen weten te trekken.

 

 

Tips om je hotel aan te kleden met de juiste accessoires

Hotelkamers zijn meestal vrij sober ingericht, volgens het less is more principe. En dat is goed. Een ‘lege’ kamer creëert immers meer rust in ons hoofd. Nochtans wil dat niet zeggen dat er helemaal geen leuke decoratie of een fantasietje in de kamer aanwezig mag zijn.

 

Creëer een hip mini urban jungle effect in de kamer door enkele groene accenten zoals planten of een met mos bekleed bordje op de toiletdeur. Of ga net voor een heel industriële look met een deurmat die lijkt op een oude, roestige plaat.

 

Het terras? Ook dat mag je aankleden met enkele leuke accessoires. Brand New Office heeft gigantische vazen van maar liefst 1,60m hoog! Ideaal voor een prachtig groot boeket. Let’s bring the outside in!

 

Deze roze Mummy Bear van Brand New Office is een uniek stuk bij een goede hotelinrichting.

 

Dé kers op de taart voor jouw hotelinrichting is een  opvallend kunstwerk. Een leuk artikel in de Brand New Office-collectie is de Mummy Bear: een groot designbeeld van een beer van wel 110 cm hoog en 190 cm lang. Het beeld is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kinderen zullen er vast en zeker weg van zijn!

 

Heb je nog meer vragen omtrent je hotelinrichting? Vraag je je af welke buitenverlichting je het best kiest of welke tuinmeubels het meest geschikt zijn voor jouw hotel? Vraag het gewoon aan de specialisten van Brand New Office. Zij staan je graag bij met raad en daad. Indien gewenst, komen ze zelfs ter plaatse bij je langs om de mogelijkheden zo goed mogelijk in te kunnen schatten.