Onze referenties en projecten!

  • Geplaatst op
Onze referenties en projecten!

Hoe weet ik zeker dat ik bij Brand New Office kies voor de beste kwaliteit? Ontdek welke grote bedrijven genieten van onze kwaliteit.

Co.Station Gent biedt gemeubelde kantoren aan met de klok rond toegang, glasvezel internettoegang, gratis gebruik van vergaderruimte en pitching areas en netwerkopportuniteiten. Dit alles op basis van flexibele contracten voor de bewoners. Co.Station Academy organiseert opleidingen en stelt coaches ter beschikking gesteld van ondernemers, start-ups en scale-ups. Verschillende disciplines komen aan bod zoals financiering, marketing en communicatie, juridische aspecten, en meer. Co.Station Accelerator biedt een specifiek acceleratieprogramma voor scale-ups ol groeibedrijven op weg naar internationalisering en groei, in een omkaderd programma dat zes tot tien maanden duurt.

Brand New Office verzorgde de inrichting van meer dan 130 professionele werkposten met design bureau's, ergonomische BNO bureaustoelen en opbergkasten. Voor de grote vergaderzaal werd een conferentietafel op maat gemaakt met BNO vergaderstoelen.

KLIK HIER voor meer foto's van project:

 

Vandaag is Vlaamse Kampeertoeristen een moderne, dynamische en zelfstandige kampeerorganisatie die zich actief mengt in het debat rond kampeerproblematiek (wetgeving, kampeerdecreten, toerisme, zwerfautoplaatsen … ). Ze organiseren tal van evenementen zoals gratis caravan- en zwerfautorijlessen en staan hun leden bij met raad en daad.

Brand New Office verzorgde al het kantoormeubilair zoals werkposten in bench vorm, lockers, eettafels en keukenstoelen.

KLIK HIER voor foto's van project