Onze referenties en projecten!

  • Geplaatst op
Onze referenties en projecten!

Ben je benieuwd wat Brand New Office kan betekenen voor de inrichting van jouw kantoor of bedrijf? Maar hoe weet je dat je bij Brand New Office kiest voor de beste kwaliteit? Ontdek hier welke grote namen reeds met ons in zee gingen.

Co.Station

Co.Station Gent biedt gemeubelde kantoren aan met 24/7- toegang, glasvezel internettoegang, gratis gebruik van vergaderruimte en pitching areas en netwerkopportuniteiten. Dit alles op basis van flexibele contracten voor de bewoners. Co.Station Academy organiseert opleidingen en stelt coaches ter beschikking van ondernemers, start-ups en scale-ups. Verschillende disciplines zoals financiering, marketing en communicatie, juridische aspecten, en meer komen aan bod. Co.Station Accelerator biedt een specifiek acceleratieprogramma voor scale-ups of groeibedrijven op weg naar internationalisering en groei, in een omkaderd programma.

 

Brand New Office verzorgde de inrichting van meer dan 130 professionele werkposten met designbureausergonomische bureaustoelen en opbergkasten. Voor de grote vergaderzaal werd een conferentietafel op maat gemaakt met vergaderstoelen van het eigen merk BNO.

 

 

KLIK HIER voor meer foto's van dit project

 

 

Vlaamse Kampeertoeristen

Vandaag is Vlaamse Kampeertoeristen een moderne, dynamische en zelfstandige kampeerorganisatie die zich actief mengt in het debat rond kampeerproblematiek (wetgeving, kampeerdecreten, toerisme, zwerfautoplaatsen …). Ze organiseert tal van evenementen zoals gratis caravan- en zwerfautorijlessen en staat haar leden bij met raad en daad.

 

Brand New Office verzorgde de inrichting van de kantoren van deze organisatie met kantoormeubilair zoals werkposten in benchvorm, lockers, eettafels en keukenstoelen.

 

 

KLIK HIER voor meer foto's van dit project 

 

 

Waarom kiezen voor Brand New Office?

 

Brand New Office is een multibrand kantoorbenodigdhedengroothandel en werkt samen met meer dan 70 gerenommeerde merken die staan voor kwaliteit, duurzaamheid en design. Al onze artikelen en producten zijn verkrijgbaar op bestelling, binnen een redelijke levertermijn.

Bij ons vind je werkelijk álles voor de inrichting van je kantoor. Je kan bij ons terecht voor al je kantoormeubilair. Daarnaast kan je een beroep op ons doen voor de volledige inrichting van je kantoor, persoonlijke adviesverlening ter plaatse en een gratis 3D-tekening. Met meer dan 15 jaar ervaring kan je rekenen op experts met kennis van zaken.

Naast Co.Station en de Vlaamse Kampeertoeristen, waagden ook o.a. Besix, Jan De Nul, Siemens, Universiteit Gent, Fletcher Hotels en Vrije Universiteit Brussel de sprong. Zij genieten reeds van onze kwaliteit. Nu jij nog!

Boek je afspraak bij Brand New Office of vraag vrijblijvend een offerte op maat voor jouw kantoorinrichting. Of bezoek onze webshop voor meer inspiratie!