Brand New Office, de interieurspecialist en partner van de vrije beroepen!

  • Geplaatst op
Brand New Office, de interieurspecialist en partner van de vrije beroepen!

Beoefent u een vrij beroep en wilt u uw praktijk inrichten? Lees hier waarom Brand New Office bekendstaat als dé interieurspecialist voor vrije beroepen.

Als beoefenaar van een vrij beroep wilt u samenwerken met partners die net als u kennis van zaken hebben. Kijkt u uit naar een interieurspecialist, dan kan Brand New Office heel wat ervaring met vrije beroepen voorleggen. Wij hebben alles voor de inrichting van uw beroepspraktijk: een uitgebreid assortiment design kantoormeubelen, ervaren adviseurs en gratis interieuradvies.

 

Inrichting tandartspraktijk - Brand New Office

 

Brand New Office is de bevoorrechte interieurspecialist van de vrije beroepen. Artsen, specialisten, kinesisten, consultants… hebben specifieke vereisten voor het inrichten van hun professionele werkomgeving. Naast de belangrijke functionele aspecten, spelen ook de kwaliteit, het design en de uitstraling een voorname rol. Doe dus zeker een beroep op onze ervaren adviseurs om bijvoorbeeld uw tandartspraktijk om te toveren tot een aangename en stijlvolle werkplek.

 

Bekijk ons assortiment Ontvang gratis advies

 

Adviseurs met meer dan 15 jaar ervaring  Gratis advies op maat, door specialistenGratis 3D design van uw interieur

Met aandacht voor ergonomie & designMet optimaal gebruik van uw ruimteSnelle levering & installatie

 

Waarom een interieurspecialist voor vrije beroepen inschakelen?

Als interieurspecialist voor de vrije beroepen biedt u Brand New Office u alles voor het inrichten van uw kantoorruimte, praktijk en/of wachtkamer. Of u nu op zoek gaat naar stoelen, bureaus, opbergkasten of accessoires, bij ons vindt u meubilair van meer dan 70 gerenommeerde merken. Alles om een aangename, professionele en stijlvolle uitstraling te verlenen aan uw onthaal en praktijk. Ontdek onze ruime keuze online.

 

STOELEN TOONBANKEN KASTEN
Assortiment stoelen - Brand New Office Toonbank - Brand New Office Opbergkasten - Brand New Office

 

Ontdek onze stoelen

 

Ontdek onze toonbanken

 

Ontdek onze kasten

 

 

Vraag advies aan onze interieurspecialisten vrije beroepen

Onze adviseurs leggen zich al jarenlang toe op stijlvolle inrichtingen, met uitdrukkelijk oog voor het werkcomfort. Zo omvat ons aanbod onder meer ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus.

 

Ontvang gratis advies

 

Snelle levering mogelijk!

Hebt u al een goed omlijnd idee van wat u wenst en hoe u uw professionele ruimte gaat inrichten? Als interieurspecialist beseffen wij beter dan wie ook dat tijd een belangrijke factor is voor beoefenaars van vrije beroepen. Daarom verzekeren wij een snelle levering van uw meubilair, inclusief montage. Zo kan u snel aan de slag in uw nieuwe praktijk.

 

De interieurspecialist voor vrije beroepen biedt ook een prima dienst na verkoop!

Elk jaar doen tientallen klanten een beroep op onze expertise als interieurspecialist voor de vrije beroepen. Maar ook na de installatie kunt u met uw vragen en eventuele opmerkingen terecht bij onze dienst na verkoop.  Dankzij onze nabestelgarantie blijft u jarenlang van onze producten genieten.

Brand New Office is dé interieurspecialist voor de beoefenaars van vrije beroepen. Bestel uw meubilair in onze webshop of vraag vrijblijvend advies aan onze specialisten.