Een bureau van Polmarco: de perfecte synergie tussen efficiëntie, ergonomie en design

  • Geplaatst op
Een bureau van Polmarco: de perfecte synergie tussen efficiëntie, ergonomie en design

Ben je op zoek naar kantoormeubilair dat zowel modern als functioneel is, efficiënt en ergonomisch, maar ook design ademt? Maak dan kennis met de mooie collectie van het Poolse meubelbedrijf Polmarco. Brand New Office stelt je graag enkele kwalitatieve en moderne stukken voor!

Strakke, functionele meubels

Brand New Office stelt je graag de Polmarco-collectie voor: design meubelstukken met een moderne afwerking en strakke lijnen.Zo is hun Spathio designbureau een echte topper. Het meubilair lijkt eenvoudig en sober maar is zeer modern en functioneel. Naast het genoemde designbureau kan je in onze webshop onder andere verschillende mooie open kastenvergadertafels en receptiebalies vinden. De stukken zijn zeer compact en scoren hoog op vlak van functionaliteit. Je zal zien dat de eenvoudige maar mooie designmeubelen echt in elk interieur passen.

 

 

Wat kan je verwachten van Polmarco-meubilair?

De missie van Polmarco is het creëren van een gezonde, gezellige en efficiënte werkplek. Hun motto is dan ook “Meubels die jou efficiënt laten werken”. Maar ze laten ergonomie zeker niet achterwege. Enkel als werknemers zich goed voelen op hun werk, kunnen ze ook het onderste uit de kan halen.

 

Om hun missie waar te kunnen maken, doen ze constant onderzoek naar de veranderende behoeften van de consument. Op basis daarvan ontwikkelen ze de gepaste oplossing voor elke klant. Zo helpt Polmarco werknemers hun job goed uit te voeren in een aangename omgeving, met meubelen zoals designbureaus die esthetische toppers zijn.

 

 

Geïnspireerd door Steve Jobs

Steve Jobs tweette ooit: “Design is not what it looks and feels like. Design is how it works.” Zo vormde hij een grote inspiratiebron voor de strategie en bedrijfsvisie van Polmarco. Design moet niet enkel mooi zijn, het moet vooral handig en efficiënt zijn.

 

Niemand heeft er tenslotte iets aan dat meubels zoals designbureaus er heel mooi en elegant uitzien, maar in de praktijk niet gebruiksvriendelijk of zelfs zeer onhandig zijn. Polmarco combineert dan ook het beste van beide werelden. De verrijdbare kast van Polmarco ziet er bijvoorbeeld heel elegant en modern uit, maar is door het rolluiksysteem en de wieltjes eronder ook heel handig.

 

 

Professioneel advies

Ben je getriggerd door de functionele designmeubels van Polmarco? Vraag je je af welke Polmarco-meubels je het best met elkaar kan combineren? En welke meubels die je al hebt er perfect zouden bijpassen? Aarzel niet om raad te vragen aan de experts van Brand New Office. Op verzoek komen ze zelfs bij je ter plekke langs. Nog meer inspiratie opdoen? Bezoek dan zeker onze webshop!