Een dubbel bureau of bureau eiland voor maximale efficiëntie

  • Geplaatst op
  • Door Mike de Coster
Een dubbel bureau of bureau eiland voor maximale efficiëntie

Als zaakvoerder die zijn zinnen heeft gezet op het vernieuwen of aankopen van kantoormeubelen, kunnen er mogelijk heel wat zaken zijn die over het hoofd worden gezien. Het kiezen van het juiste kantoormeubilair is zeker en vast een meerwaarde voor u en uw werknemers. Wij geven u graag een stap in de juiste richting bij het kiezen van uw meubilair en maken hier de vergelijking tussen een dubbel bureau en een bureau eiland die uw productiviteit kan verhogen op de werkvloer met een subliem design in het achterhoofd.

 

Heeft u interesse in een dubbel bureau? Ontdek ons gamma of vraag vrijblijvend advies aan onze experten.

 

Een dubbel bureau: productiviteit en design GAAN HAND IN HAND.

 

Bent u op zoek naar een moderne en ergonomische oplossing om uw werknemers zo productief mogelijk te laten werken? Een dubbel bureau of duo bureau kan op dit gebied zeker de juiste keuze zijn. Dit type bureau is eerst en vooral ruimtebesparend en biedt de mogelijkheid om uw werknemers meer concentratie en rust aan te bieden. Een dubbel bureau kan namelijk worden uitgerust met een akoestische scheidingswand. Met behulp van een scheidingswand is er minder hinder van omgevingsgeluiden en bovendien ook meer privacy, wat voor sommige werknemers praktischer is en hun werkefficiëntie kan verbeteren. Een dubbel bureau kan ook ergonomisch afgesteld worden, zodat uw medewerkers op de gepaste hoogte kunnen werken. U kan ook kiezen voor een flexibel dubbel bureau dat zowel een staande mogelijkheid als zittende mogelijkheid biedt.

 

 

Teamcommunicatie vereenvoudigen met bureau eilanden

 

Een bureau eiland is de ideale oplossing indien uw medewerkers vooral aan projecten werken in teamverband. Met dit type bureau biedt u uw werknemers de mogelijkheid om onmiddellijk te kunnen communiceren met elkaar, in plaats van telkens de communicatie te laten verlopen via email of dergelijke. De directe communicatie tussen uw werknemers kan vernieuwende inzichten genereren, vergemakkelijkt het vragen van input of feedback en vereenvoudigt het proces voor het inplannen van een brainstormsessie voor het projectteam.

 

Naast dat voordeel zorgt u er ook voor dat uw werknemers elkaar beter kunnen begrijpen. Door de directe communicatie kunnen misverstanden vermeden worden en groepsdynamiek versterkt worden.

 

Laat u nu inspireren door onze bureau eilanden.

 

 

 

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een dubbel bureau?

 

Bij de inrichting van uw kantoor kunnen er heel wat vragen op uw afkomen rond het design van uw bureau en de productiviteit van uw werknemers. Daarom geven we graag het volgend advies aan u mee bij het kiezen tussen een bureau eiland of dubbel bureau. Een bureau eiland is doorgaans de beste oplossing wanneer u uw werknemers in teamverband laat werken op projecten. U kunt uw kantoor zodanig inrichten dat u voor ieder type werkgelegenheid het juiste bureau kunt aanbieden. Indien een werknemer nood heeft aan een rustige omgeving waar men zich volledig kan concentreren, kunt u opteren voor een aantal dubbele bureau’s met scheidingswand zodat ze in alle rust kunnen werken, telefoneren of videocallen. De beste oplossing is dus een combinatie van beide oplossingen om de productiviteit op uw werkvloer te kunnen verhogen.

 

Ons uitgebreid gamma biedt voor ieder type werknemer een bureau naar hun persoonlijke voorkeur. Ontdek hier onze categorieën.

 

 

Brand new office staat steeds paraat voor expertise op maat.

 

De uitstraling van uw kantoor is essentieel in het uitbouwen van uw bedrijfsimago en eerste indruk die klanten of mogelijke stakeholders hebben bij het betreden van uw zaak. Al meer dan 15 jaar staat Brand New Office garant voor ergonomie, duurzaamheid en kwaliteit en biedt u telkens de juiste en praktische oplossing aan voor al uw kantoor benodigdheden. Neem contact op met onze klantenservice om uw adviesmoment aan te vragen of laat vrijblijvend een offerte opmaken.