• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziBoard prikbord
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziBoard prikbord

Buzzispace BuzziBoard prikbord: Take it to the board

Een geweldige manier om structuur te brengen in al die losse notities, afbeeldingen en kalenders. Bevestig dit geluidsabsorberende memobord op een metalen of glazen oppervlak en voeg een stijlvol element toe aan elke ruimte.

Spijkerbaar paneel in BuzziFelt 

Je kunt het gebruiken als een memobord op kantoor of in een andere gemeenschappelijke ruimte. Zo veelzijdig dat u er meerdere items mee kunt vastpinnen, van afbeeldingen tot kalenders of een eenvoudige herinnering.

Bevestig dit memobord aan metalen oppervlakken met magneten of aan beide zijden van een glazen wand. Geen haken of schroeven nodig!

Even dimmen

overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziBoard prikborden decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. Ondanks zijn kleine voetafdruk biedt het grote oppervlak uitstekende absorptiemogelijkheden. Het is de perfecte oplossing om de frequentie van spraakgeluid te verminderen.

Niet aanbevolen voor plafondtoepassingen
Glasmaat max. 10 mm | Alleen helder glas, zonder osmose reinigingstechnieken


Ontwerp: Sas Adriaenssens voor BuzziSpace
Materiaal: 100% gerecycleerde vilt stof(7.000 M).
Maten: 80b x 40l cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen   
In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. Buzzispace BuzziBoard prikbord