Hoe vind ik het perfecte bureau?

  • Geplaatst op
Hoe vind ik het perfecte bureau?

Een bureau dient in de eerste plaats een comfortabele werkplek te zijn. Maar hoe vind je een bureau die aan al je verwachtingen voldoet? Brand New Office kan je daarbij helpen. Want of je nu over een kleine of een grote bureauruimte beschikt: bij ons vind je zeker je gading. Van glazen bureaus tot hoekbureaus en accessoires!

Glazen bureau

Een glazen bureau is één van de opvallendste kantoortrends. Het is dan ook zeer stijlvol en een echte eyecatcher. Een glazen bureau straalt klasse uit en laat je ruimte bovendien optisch groter lijken. Ideaal dus wanneer je beschikt over een beperkte ruimte. Het voordeel van een glazen bureau is dat je het makkelijk kan combineren met andere materialen zoals staal of hout.

Wil je je bureau echt inrichten volgens de laatste kantoortrends, dan zal je moeten kiezen voor een glazen bureautafel. Het staat garant voor minimalisme, klasse en luxe.

Meer lezen

 

 

Kleine bureauruimte

Beschik je over een kleine bureauruimte? Dan kan je je kamer optisch vergroten door een glazen bureau. Gaat je voorkeur uit naar andere materialen? Om kleinere bureauruimtes optimaal te benutten zijn er tal van mogelijkheden. In een klein bureau, is het belangrijk elke hoek te gebruiken en verschillende opbergmogelijkheden te integreren. Vergeet ook het ergonomische aspect niet!

Tips om je kleine bureauruimte zo optimaal mogelijk te benutten:

  • Maak gebruik van je muren
  • Kies voor multifunctioneel meubilair
  • Gebruik een laptop in de plaats van een desktop
  • Pas je meubels op elkaar aan: zo creëer je een harmonieus totaalbeeld


De grootte van je bureautafel hangt in principe af van je beroep. Zo zal een grafisch ontwerper of architect een groter bureau nodig hebben dan een advocaat. Het type model dat je kiest, hangt af van de opstelling die je verkiest en de beschikbare ruimte. Denk ook aan een ergonomische bureaustoel, een in hoogte verstelbaar werkblad en aan gepaste verlichting.

 

Meer lezen

 

 

Hoekbureau

Een hoekbureau is heel erg praktisch, zowel in kleinere als grote ruimtes. Kiezen voor een hoekbureau is altijd een slimme keuze. In een kleinere ruimte, kan je het hoekbureau in de hoek plaatsen, waardoor je een open gevoel creëert. In grotere ruimtes die je moet delen met andere mensen, kan je meerdere hoekbureaus tegen elkaar plaatsen. Zo ontstaat er een leuk werkeiland. Onder het werkblad kan dan nog een ladekast gezet worden, voor extra opbergruimte.

Bij Brand New Office vind je zowel grote hoekbureaus met een luxueuze uitstraling als compactere hoekmodellen. Zo geniet je steeds van de beste werkervaring.

 

Meer lezen

 

 

Handige accessoires

Het perfecte bureau zou niet perfect zijn zonder tal van handige en praktische accessoires. Naast het creëren van sfeer en dynamiek, helpen ze ook om orde te scheppen in jouw home office. Maak gebruik van een whiteboard, een zacht tapijt, stijlvolle bureaulamp en brievenbakjes.

 

Meer weten?

Brand New Office heeft een uitgebreid assortiment bureautafels.
Neem een kijkje op onze webshop of contacteer ons voor advies over het inrichten van je bureau volgens de laatste nieuwe kantoortrends.