Waarom is een glazen bureau een van de opvallendste kantoortrends?

  • Geplaatst op
  • Door Mike De Koster
Waarom is een glazen bureau een van de opvallendste kantoortrends?

In de categorie van stijlvolle bureaus is een glazen exemplaar zeker een van de huidige kantoortrends. Bij BNO vindt u een designmeubel naar uw smaak.

Wilt u in uw kantoorruimte graag een echte eyecatcher? Dan is een glazen bureau momenteel ongetwijfeld een van de meest opvallende kantoortrends. Lees meer over de belangrijkste voordelen van dit designmeubel dat ontegensprekelijk klasse uitstraalt.

 

Een glazen bureau is niet toevallig een van de kantoortrends, vooral voor mensen die een kantoor met een beperkte oppervlakte willen inrichten. Het glas laat de ruimte namelijk groter lijken. Glas laat zich gemakkelijk combineren met uiteenlopende andere materialen. Een glazen tafelblad met een stalen frame zorgt bijvoorbeeld voor een hedendaagse designuitstraling, terwijl de combinatie met rustieke houten poten juist een knap contrast oplevert. Hoe dan ook, de professionele uitstraling van uw kantoor is verzekerd.

 

Heeft een glazen bureau ook nadelen?

Glas is als materiaal kwetsbaarder dan andere materialen. Een bureau met een blad in hout zal vanzelfsprekend minder snel breken. Toch kunnen de kwalitatief hoogstaande glazen bureaus van vandaag echt wel tegen een stootje. U zal wel moeten uitkijken om geen krassen te maken. Die ontstaan niet alleen sneller op een glazen blad, ze zijn ook beter zichtbaar.

En het schoonmaken, zegt u? Welnu een bureau in glas is bijzonder makkelijk schoon te maken. Aan de andere kant laten vingerafdrukken en andere vervuiling sneller sporen na.  

Bekijk de bureautafels van Brand New Office.

 

 

Hoe beantwoordt een glazen bureau aan de huidige kantoortrends?

Een glazen bureau is niet alleen een eyecatcher, maar ook een aanwinst voor een strak en modern kantoor, ingericht volgens de laatste kantoortrends. Het vormt het perfecte minimalistische verlengstuk van de ruimte. Kijkt u uit naar klasse en luxe in uw kantoor? Ga dan zonder aarzelen voor een glazen bureau.  
Een glazen bureau past in ieder interieur

 

Hoe houd ik mijn glazen bureau piekfijn in orde?

Het glazen oppervlak maakt u regelmatig schoon met een schone, zachte Vingerafdrukken verwijdert u makkelijk met een oplossing van een huishoudelijk reinigingsmiddel in zuiver water. Bijtende of schurende reinigingsmiddelen zijn absoluut te vermijden, want die kunnen strepen of krassen achterlaten op het glazen bureau.

Een matglazen bureau maakt u schoon met lauw water en een zacht sponsje, zonder schoonmaakmiddelen. Vervolgens het glas laten drogen, zonder het aan te raken.

Bekijk de glazen bureaus van Gallotti & Radice.

 

Ontdek de nieuwste kantoortrends bij Brand New Office

Brand New Office heeft een uitgebreid glazen en andere designbureau. Kijk bijvoorbeeld naar de Gallotti & Radice Air desk met zijn prachtig design, een creatie van Pinuccio Borgonovo voor de Italiaanse fabricant Gallotti & Radice. Deze bureaus zijn verkrijgbaar in transparant gehard glas van 12mm.

De Air Bureau collectie is op aanvraag verkrijgbaar in gelakt glas in verschillende satijnkleuren. De metalen onderdelen (standaard in geanodiseerd aluminium) bestaan ook in wit gelakt, reliëf roestvrij staal of zwart glanzend satijn. Dankzij een optionele kabeldoorvoer in het glas werkt u de kabels mooi weg.

Wilt u meer weten over ons assortiment bureautafels of over hoe wij u helpen bij uw bureau inrichting volgens de nieuwste kantoortrends? Aarzel niet om ons te contacteren!