Welk meubelmerk past bij u?

  • Geplaatst op
Welk meubelmerk past bij u?

Brand New Office werkt met fabrikanten die hun sporen hebben verdiend met het maken van prachtige kantoormeubelen die praktisch zijn, betaalbaar en een strak design hebben. Is het tijd om uw kantoormeubilair bij te werken? Hier zijn vijf TOP-merken om te overwegen:

Goed kantoormeubilair is belangrijk voor een succesvol bedrijf op twee niveaus: hun design en comfort.Esthetisch: maakt uw meubilair uw werkplek professioneel en stijlvol of oud en saai? Ergonomisch, is het meubilair comfortabel voor werknemers? Helpt het of belemmert het hun werk correct uit te voeren?

Gelukkig maken veel kantoormeubel-bedrijven producten die zowel comfortabel als stijlvol zijn. Brand New Office werkt met fabrikanten die hun sporen hebben verdiend met het maken van prachtige kantoormeubelen die praktisch zijn, betaalbaar en een strak design hebben.

Is het tijd om uw kantoormeubilair bij te werken? Hier zijn vijf TOP-merken om te overwegen:

Bralco kantoormeubelen heeft als als doel om het ideale meubilair voor op kantoor en thuis te vervaardigen. Sinds 2014 is Bralco ingehuldigd in hun nieuwe productie te Susegana in de provincie Treviso. Vandaag biedt Bralco oplossingen en inrichtingsconcepten die voldoen aan elke behoefte met betrekking tot kantoormeubilair. Dit doen ze door middel van zeventien speciale en unieke design collecties. Bralco denkt in de eerste plaats aan het welzijn van de mens, dit met behulp van de beste Italiaanse designers en een productie die een lage impact op het milieu heeft. Verder biedt Bralco een 24-maanden garantie op het hele gamme en een zekerheid van de beschikbaarheid van onderdelen voor wel 10 jaar! Alle design kantoormeubelen zijn "Made in Italy", een onvervreemdbare waarde waarop de onderneming haar geschiedenis heeft gebaseerd. Het Bralco product is herkenbaar dankzij de stilistische kenmerken en onderscheidende kenmerken die hen uniek en onnavolgbaar maken. Geautomatiseerde productietechnieken en cutting-edge, in combinatie met de productieprocessen gecertificeerd ISO 9001 en ISO 14001 zijn de fundamenten van de productieve activiteit van Bralco. Kies voor uw kantoorinrichting voor de design meubelen van Bralco.

 

Bij het ontwerpen van hun producten denken ze altijd na over de behoeften van de eindklanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. MDD-kantoormeubelen kenmerken zich niet alleen door hun hoogwaardige technologie, uitstekende kwaliteit en eigentijds design, maar ook door een grote diversiteit aan producten. Ergonomische kwaliteiten creëren perfecte werkomstandigheden voor gebruikers. Hun missie is om marktleider te worden in de kantoormeubel-sector. Mdd is de grootste Poolse fabrikant van kantoormeubilair en één van Europa's toonaangevende producenten van ontvangstmeubilair. Hun effectieve operationele cyclus en klantenservice worden gewaardeerd in heel Europa, de VS en de GCC-landen. Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen!

 

Narbutais is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat reeds langer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden kwaliteits-kantoormeubelen nodig voor de beste prijs, wat ook echt de belangrijkste focus van dit bedrijf werd. Narbutas produceert modern, eenvoudig, hoogwaardig en duurzame kantoormeubelen en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen. 

 

Ultom Spa werd in 1982 opgericht door de Tombolan-familie om de sector van  kantoormeubelen hun geweldige ervaring in de interieur inrichting door te geven. De Italiaanse traditie van meesterlijk timmerwerk en de geheimen van het vakmanschap zijn sinds het begin van de 19de eeuw van vader op zoon doorgegeven en zijn aan hun derde generatie toe: van de kleine ambachtswerkplaats tot een productieve ruimte van 15.000 vierkante meter. Alle kantoormeubelen van Ultom worden gemaakt binnen het bedrijf zelf, met de traditionele machines voor de bewerking van hout bijgestaan door de meest moderne en geavanceerde computergestuurde apparatuur. Ultom werkt alleen met de beste experts ambachtslieden maar voor alle grondstoffen schenkt men bijzondere aandacht voor de kwaliteit en hun oorsprong. De design meubelen worden ook milieubewust gekozen en dit altijd in overeenstemming met de Europese regelgeving die betrekking heeft tot de kwaliteit en de veiligheid.

 

Nu met ruim 370verschillende producten van het merk Brand New Office op onze website! De exclusieve merken Officina, Cubic en BNO zijn bewijzen van Brand New Office’s ervaring op het gebied van kantoormeubelen en kantoorinrichting. Deze eigen merken van Brand New Office staan voor een  lange levensduur, milieuvriendelijkheid, tijdloos design en een top-ergonomie. Dit alles met een onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding! Bovendien zijn de meeste design meubelen op voorraad en dus direct leverbaar!

De kantoormeubelen van Officina worden binnen de twee weken geïnstalleerd en opgebouwd op plaats van gebruik. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met het Officina kantoormeubilair kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten opbergkasten, bureaus, ergonomische bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met een aanbouwdressoir zijn beschikbaar.